Jag lever :)

Jag lever faktis :) Men har inte orkat uppdatera bloggen. Skriver ett inlägg nu, för jag kommer inte ha något internet i veckan så då kommer jag nog inte uppdatera nå. Har väl inte så mycket att skriva egentligen. Mest att jag är lite depp på att få lov att åka tillbaka till Enköping ikväll för att jobba 3½dagar sen åka hem igen. Längtar redan hem! Men ska bli kul å träffa Linda igen, var ett tag sen :) Vill ju träffa Lola med. Vi ska ha mycket kul tillsammans! Det är Linda som gör att jag kommer att stå ut dessa jobbdagar. Hade ju helst velat vara kvar hemma å jaga :)

Nej nu blir det snart lite middag, sen packa ut det jag ska ha med mig i bilen. Blir inte så mycket packning iaf. Det är skönt! Jag och Alice bara, både Lattja och Miss Li blir kvar i Venjan på mellandagarna. Så det blir bara jag och Alice de här dagarna :) Pappa ska kanske ut å jaga lite med Lattja, då blir Lattja glad. Vi var ut igår och idag. Igår gick det inte nå, idag har hon nog jagat ett rådjur :) Men det gör inget, hon får jaga allt bara hon jagar! Min tös :)

Vi hörs kanske på Onsdag, om jag orkar skriva då. Annars blir det kanske på nyårsafton :) God fortsättning på er bloggläsare!
Kramkram

God Jul!

Sitter i linghed nu hos moster och Jesper. Alice är nere här och Lattja och Miss Li är på övervåningen.

Orkar inte skriva så mycket nu. Förutom att jag vill önska alla bloggläsare en God Jul!


Skriver mer imorgon!
Kramkram på er!

Snart så!

Nu står det inte på föräns det är hemfärd! :D Har diskat all disk nu ikväll, börjat packa lite smått och ska städa lite om en stund :) Eller mest bara dammsuga. Men börjar bli rätt trött. Få se om jag ska vara duktig och lägga mig i tid ikväll. Så jag orkar upp imorgon och jobba lite innan jag åker! Ska jobba på som tusan för att sedan packa in all packning i bilen. Behöver även svänga in till Ica och handla två julklappar till julklappsspelet :P

Lägger in en liten video som stämmer in på mig själv, bara första låten då :P Det är 3 st, men det är första låten jag syftar på.


Nu ska jag ner och stänga in hundarna sedan ska jag kika på filmen på 5:an :)

Kramkram


Skärpning!

Såg att jag inte hade skrivit någonting i bloggen igår, fy skäms på mig! Så får skriva lite mer idag istället.

Kan börja med att berätta att det har varit kallt inatt. Så pass kallt att mitt vatten har frusit igen! Blir så trött på det här nu. Nu vill jag hem! Tur det bara är någon dag kvar :)

Sen igår fick jag med julklapp från chefen. Ett rådjur som han skjutit. Så nu blir det rådjursstek under jul/nyår :) Haha tror ingen har fått ett helt rådjur någon gång i julklapp :P


Igår kväll hade vi myspys här hemma, ja efter att jag flått rådjuret :P Vi tittade på Spirit, hästen från vildmarken. Guud vilken bra film det är :) Älskar den! Ska titta på lite mer film under jul, det är gött.

Eftersom det är så pass kallt idag så vågar jag inte städa ordentligt hos hundarna, med vatten och såpa, ifall det skulle bli isgata. Hoppas att det är lite varmare imorgon. Duscha hade jag behövt göra med, men det går ju inte nu. Attans!

Men fint väder är det ute :) Fast det var lite mera soligt ett tag.

Frostigt på gallren till hundgårdarna.

Lattja och Alice på upptåg!


Så nu vet ni hur det går för mig. Inge vidare helt enkelt. Har även köpt mammas och pappas julklapp igår, så nu är det bara Idas och Lindas kvar :)

Skriver kanske mera sen!
Kramkram

Sen uppatering idag med

Men har inte orkat skriva idag... Har inte hänt särskilt mycket. Fjärde Advent nu, fort tiden går! :D Snart jul och hemgång = Jakt!! :D Äntligen!

Har bestämt mig för att julstäda hos hundarna i veckan.. Så de får det riktigt rent och fräscht :) De förtjänar också en bra jul då det är städat och fint. Ska bli såå skönt att åka hem. Jobbigt att behöva jobba mellandagarna bara, ett jävla fläng fram och tillbaka! Men men, så är det väl tyvärr.... Hade hellre velat vara hemma och jaga den tiden! Men Linda ska komma hit på mellandagarna, och det ska bli skoj! Vi ska ha utställningsträning och träna inkallning med Alice. Ska bli skoj :)

Idag när jag vaknade så hade Miss Li haft det roligt på toaletten! Alla mina 3 toalett rullar låg utspridda på golvet. Hon hade rivit ut pappret på alla, på en var det bara halv rullen kvar. Det är bit märken och riv märken i alla rullar. Men hon har nog haft skoj iaf :P

Hon gjorde sååå fint så! :D


Idag har jag även bakat negerbollar, men eftersom jag aldrig rullade några bollar så sa Linda att jag hade  gjort negerbajs. Rolig humor va?? :P Men det vart gott ändå :) Har tittat på Harry Potter och halvblodsprinsen idag, den var bra. Väntar på fortsättningen nu :)

Ska äta lite mer neger bajs, sedan blir det en kvällspromenad med vovvarna. Sen sängen för jobb imorgon! Ska även ta mig en tur till systemet imorgon, tidigt, så det inte är så mycket annat folk där. :)

Kramkram

Otroligt sötsug!

Har haft ett otroligt sötsug hela dan, men har inget att äta och inte baka. Men det är nog lika bra skulle jag tro :) Bara det går över snart, grymt drygt att ha ett sånt sug... Ska strax gå kvällsrundan med vovvarna och låna toan hos chefen innan kvällen. Vattnet har inte kommit tillbaka än. Hoppas det kommer snart, känner mig lätt handikappad :P

Har ätit god mat idag. Kyckling och ris till lunch, klyftpotatis med stekt älgkött, sås och sallad till middag :) Imorgon blir det mer god mat! Har kyckling, kött så det räcker några dar nu! Det är ju perfa. Bara värma :)

Nej har inte så mycket att skriva nu faktis... Ska gå en runda och sen blir det nog sängen. Inge roligt på tv ändå ikväll. Lika bra å sova så jag orkar upp imorgon.

Kramkram

Hmm....

orkar inte jobba just nu... Men ska ta mig i kragen för att gå ner och göra ett ryck. Är lite trött och så är det rätt kallt. Men mest nu så längtar jag hem! Trött e jag med, trött på allt... Men det ska nog gå över. Ska äta god mat hela dan idag! :D Dåligt med pengar har jag med då jag fick lov att punga ut 1200 på Lattjas täcke, men det är det nog värt :)

Glädjande nyhet just nu är att jag mår bättre i magen :) Men vattnet har frusit upp till lägenheten (mellan torsdag-fredag) så jag har inget vatten alls. Så jag får lov att springa in till chefen och låna deras toalett nu, väldigt kul! Känns som att allt bara talar emot mig. Och det var sååå kallt i mitt rum när jag gick och la mig så jag ahr sovit i underställ under 2 täcken och en filt inatt. Så jag har då inte frusit :) I morse hade den grejen som "blåser" ut värme slutat, så det var än kallare när jag vaknade... Men nu funkar den igen :)

Nej ska väl ner och ta ett ryck och sedan upp och fixa lite lunch och "vila" lite :P Få se vad jag ska fixa för lunch, står mellan kött eller kyckling... Synd bara att det är såå kallt i köket mitt så det inte är nå kul alls att stå där och laga mat :( Kändes nästan som minusgrader där igår! Men är det något man kan slänga in i ugnen så går det ju rätt fort :) Nej diska hade jag behövt göra med! Jaja få ta tag i det sen med...

Jag skriver mer sen! Ska jobba nu..
Kramkram

Ny dag och nya tag??

Är hemma efter två dagar i sthlm :) Var riktigt trevligt!

Kan ju berätta i korthet allting. Var först till näringsterapueten. Åkte i tid för att jag skulle hinna, men det var snökaos i Sthlm. Såg enkelt ut på vägbeskrivningen, men det var det inte! Åkte runt, runt utan att hitta. Helt uppriven och förtvivlad så ringer jag Mamma som hänvisar mig till Lill-Stig. Så han guidade mig rätt! 40min försenad men det gick bra ändå :) Fick reda på att jag inte tålde glukos så bra, ska undvika vete. Och massa annat intressant. Så nu har jag fått hälsotillskott att äta.

Sen så skulle jag till Lill-Stig i trångsund. Gick mycket enklare att hitta dit. Han bjöd på riktigt god mat! Potatisskivor i ugn med fläskkotletter och champinjon sås :) Kanon gott som sagt! Dit åker jag fler gånger :) Var där några timmar och pratade om lite allt möjligt och träffade hans barn.

Efter det bar det av till Nilla i Täby. Victor guidade mig rätt där så jag kom fram :) Så vi tittade på tv och snaskade chips och ostbågar :) Pratade om det mesta, var mycket trevligt. Vi gick och la oss vid 1 på kvällen. Upp vid 9 och promenera med vovvarna. Sen frukost + massa prat. De bodde hos Victors föräldrar men det var ett fint hus!

Var hemma vid halv 2. Det har varit kanon fint väder hela dan! Det finns nog inget som klår en riktigt vacker vinterdag med sol och snö! Nej det är riktigt fint :) Jag har haft ont i magen hela dan, troligtvis är det magkatarr. Har varit lite stressad och så. Så till middag vart det blåbärssoppa.



Har även varit och hämtat ut Lattjas OBTRACK täcke idag :) Passade som ett smäck! Så nu ska jag börja använda den på henne.



Nu ska jag kika på Bonde söker fru och försöka pina i mig ett av kosttillskotten :P

Hörs sen
Kramkram

tripp till storstan idag!

Fick sovmorgon i morse skönt :) Men fick lov att släppa ut hundarna när jag vaknade, chefen hade inte hunnit. Ska även ner och ge bebisarna mat och släppa ut Taxi. Men han kunde ta hand om hundarna lite imorgon, för jag tänkte ev sova över hos Nilla ikväll :) Slipper jag gå upp så tidigt tänkte jag!

Så nu ska jag ner och fixa hundarna, sen bär det av till Stockholm tror jag. Packa i grejerna jag ska ha med mig bara. Ska se om jag hittar till Näringsteraputen på kungsholmen. Kan bli spännande! Skönt att komma iväg i tid iaf. Sen blir det middag hos Lill-Stig i Trångsund. Efter det bär det av till Nilla i Täby. Så jag kommer att flänga runt lite i Stockholm idag men ska bli kul! :)

Lägger upp lite bilder på Miss Li nu.

Hä leker hon i handfatet. Lite toka minsan! :)


Nej det blir nog inge mer bloggande idag eftersom jag blir i stockholm hela dan och natten. Så kommer inte blogga förän imorgon nu! Men då vet ni vad jag ska hitta på idag :)

Kramkram ha en bra dag!


Bonde söker fru

Jag sitter och tittar på bonde söker fru då de väljer ut den som de vill fortsätta träffa :) Har även bakat muffins ikväll då jag bestämde mig för att det inte var någon idé att åka till affären då jag ska åka till näringsteraputen imorgon :) Bättre att handla efter jag varit dit så jag vet vad jag ska ändra på i kosten. Så jag bakade något av det jag hade hemma. Då blev de muffins! Ska ta med några imorgon då jag åker till Stockholm, bjuda lill-Stig på det :P

Nej ska fortsätta titta nu sen blir det en dusch, vart ingen förr. Ska ner och stänga in alla hundar innan bara. Nej nu fortsätter det. :)

Kramkram

Heej mitt vinterland :)

Idag har det varit underbart väder ute :) Lattja och Alice har varit ute och lekt idag igen, full fart. Jag har jobbat idag som alltid, inget nytt. En drevervalp flyttade idag och en igår så det är bara 4 valpar kvar.

Jag ska väl hoppa in i duschen strax och sen åka å handla lite :) Få se om jag ev ska prova mig på att baka Sarah Bernhardt bakelser ikväll. Tycker att de är sååå goda! :D Jättebra när jag ska till näringsterapueten imorgon, men ska nog ta med det hem till jul. Och då ska man njuta av mycket mat och godsaker :D

Pratade precis med Lill-Stig, så imorgon ska jag dit och hälsa på. Åker efter jag varit till näringsteraputen. Han skulle bjuda på lite mat sa, ska bli trevligt!

Lite bilder från dagen :)

Så här fint var det nu på eftermiddagen.

Lattja och Brallisen har busat på :)

Race

Lattja brottar ner Alice

Jagar varnadra runt runt

Full fart :)

Min greyhound ;)

Snön yr om dom



Lattja

Alice

Miss Li håller koll på vad vi gör :)



Finns kanske något i snön

Mina snövovvar ;)



Wihoo snabbt går det


Nu börjar jag få lite ont i huvudet. Ska bli spännande att åka till näringsterapueten imorgon! Se vad jag behöver ändra på, rätt mycket skulle jag tro :P Men hjälper det mig att bli piggare så är det värt det!

Nu ska jag duscha sen åka och handla... Skriver kanske mer sen :)
Byebye so long

sen uppdatering..

men har haft fullt upp. När jag vaknade i morse och tittade ut så var det massa snö ute! :D och det har fortsatt snöat hela dan så det är väl runt 2dm snö ute nu :) Hundarna vart glada i morse när jag släppte ut dom, eller de flesta iaf. Haha jag blir nästan som ett lite barn när jag är ute i snön, göra snöänglar och leka i snön :) Kommer ihåg de roliga vintrarna hemma. Minnen är grejer det!

Ja har inte gjort så mycket idag bortsett från att leka i snön :) Eller jag har beställt ett OBTRACK täcke till Lattja. Så hon ska hålla längre, känns bra! För hon smet idag, men kom tillbaka efter ett tag. Och sen när hon tagit det lugnt så vart hon halt... Så då är det bra med ett sånt täcke, efter jakt! :)

Det här täcket har jag beställt till Lattja :)


Här kommer det lite bilder från dagens bravader :)

Här är Alice, Sessan och Elsa. Alice fick ha sitt täcke på sig idag :)

Fullt ös minsan! :)

Taxi hade svårt att hänge med i de stora hundarnas tempo :P

Här är alla busar

Lattja och Alice busade på :P

Drever valparna fick komma ut och se snö för första gången :D 8v idag :)


Sen var det mys i soffan :)

Ståtliga Alice :) Så snygg såå! Om man tar bort öronen ;)


Så det var allt just nu, ska fixa lite varma mackor nu och sen blir det tv hela kvällen :P
Kramkram


hem längtan :(

Ja jag längtar hem! Fast till jakten då. Vill hem och jaga och ha julbak :) Men jag sitter fast här tills nästa onsdag då jag ska åka hem, ska bli skönt! Eller jag åker till moster och bor där över natten, eftersom vi ska dit på julafton (torsdag). Onödigt att åka hem till Venjan först och sen tillbaka till Linghed dagen efter. Så jag och djuren ska bo kvar hos moster över natten :) Längtar alltså till jakten och snön!

lite bilder från förr julen då vi var i Linghed :) Här Mimmi, Lattjas mor som vinkar :)

Vackre Lattja <3

Snön yr om henne

när hon bjuder upp till dans ;)

Vackra blandrasen Lego jag hade ett tag :) Blandning schillerstövare, jämte och lite lajka. Världerns goaste och vackraste blandras :) Nu bor han i småland/belkinge och jaga gris, han hamnade hos helt rätt person :)

Lattja och Yubla, från februari 2008

Vi är på Venjanssjön och det busas för fullt :)

De hade såå roligt tillsammans <3

Här är min första älg som jag sköt för Lattja, henns första för den delen med :) Efter ett 2timmars långt arbete med gångstånd och ståndskall! Det var september 2008 :)


Längtar så till att få åka hem och jaga, höra ståndskallet dåna över skogen och man ska försöka göra sitt bästa för att smyga sig fram :) Men en dag med en riktigt bra harhund är också något extra. Sitta vid elden och höra hur hunden driver haren och hur haren gjort ett avhopp. Nej det är grejer det! :D Nu längtar jag ännu mera hem!

Snart är det iaf jul och ledighet = massa jakt om föret vill! :D

Så det var lite för tillfället. Kramkram

En tur ändå :)

Jag som rubriken lyder så blev det en tur till Stockholm idag med. Vi kom väl dit strax efter 11 men lyckades få en bra parkeringsplats ändå :) Tänkte försöka få med brallisen in idag, men det gick inte. För Alice tyckte det var JÄTTEJOBBIGT/LÄSKIGT med alla människor och hundar. Så hon fick sitta med täcke på sig i bilen med Lattja. Vi gick runt och kikade lite här och där idag med. Handlade julklappar till Sandra idag, så nu är det bara restem av familjen kvar :P Köpte en julklapp till Alice idag med, ett täcke! Ett riktigt fynd! Är sååå nöjd med mitt köp :)

Här kommer lite bilder på Alice med sitt nya täcke på sig :) Hon fick även ett nytt blinkiblink halsband :) Så nu ser jag henne när vi är ute om kvällarna :)




För alla som är intresserade så var det en Västgötaspets som blev BIS idag :) Händer inte varje dag det är en svensk ras som blir det! Speciellt inte på en sån stor utställning. Synd vi inte kunde se finalen, för att Sara skulle hinna med sitt tåg så vi fick lov att pysa iväg vid 4. Men det blir fler gånger. Tack Sara för en trevlig helg! Får vi göra om snart! :P

Nu ska jag fortsätta kika på filmen på tv, sen blir det sängen för jobb imorgon.
Kramkram


helt slut...

blir man av att vara en hel dag på stora Stockholms utställningen. Orkar ingenting. Och nu när vi kom hem, ca 19.30, så fick jag även lov att ta hand om hundarna på kenneln då ingen anna gjort det idag. Så det var lite slitande. Så nu sitter jag i soffan, Sara har gått och lagt sig och jag är strax på väg å. Ont i ländryggen och lite i ena höften har jag å, så lite massage hade ju inte suttit fel :) men man kan inte få allt man vill.

Utställningen gick bra, jag var nog den som var mest oseriös på hela utställningen idag. Jag gick dit med inställningen att det inte spelar någon roll hur det går bara hon får ett pris. Träffade på Metthe där som jag fick låna ett utställningskoppel av och så tränade jag lite grann, så jag blev lite seriös när det väl var dags. Hon fick iaf ett 1:a pris och kom 2:a i konkurensen av 3. Så jag var nöjd ändå. Hon ville inte direkt visa upp sig i ringen.

Alice har varit hos Annika idag under tiden, det hade gått bra! Så det var skönt :)
Och nu när vi kom hem så lagade vi mat, eller Sara fixade medans jag tog hand om hundarna. Det blev klyftpotatis med älgkött i sås och sallad :) Riktgit gott när man var så super hungriga som vi var! Jag tog mig en drink till maten, Sara drack juice.

Nu ska jag nog ta och sova, är helt trött i kroppen och knoppen. Men jobbar imorgon så det blir inte så mycket sova/vila "/ Få se om vi ev åker en sväng till Stockholm imorgon med, hade varit skoj! Men vi får se... Märks när vi vaknar.

Godnatt alla glad och pigga! :)

Lite bra musik

I love this musicvideo :) Den är riktigt bra och rolig. Blir glad över att titta på den :) Så det blir till att titta på den några gånger om dagen, om inte internet är segt vill säga!



Den här låten tycker jag också väldigt mycket om. Väldigt härlig :) Lite rolig video här med

Lägger in en sista video på en till bra låt :) Den här är grymt bra! Lina rekommenderade mig denna.



Det var allt just nu :) Lite musik som gör mig på bättre humör. Nu börjar jag känna mig lite piggare, men har inte ätit än. Ska ner och diska snart sen en tur till systemet och sen fortsätta till Annika och lämna Alice :) Där hon ska vara imorgon medans vi är i Stockholm på utställning.


Full rulle!

Idag har det varit fullt upp! Kom upp lite sent, som alltid, var trött i morse. Det är konstigt jag har svårt att somna om nätterna och skit svårt att ta mig upp ur sängen på mornarna. Skönt att jag ska få komma till en näringsterapuet och se vad som är felet :)

Jaja iaf så gick jag ner och släppte ut alla hundar + att mina fick ut å pissa. Sedan upp och skulle göra iordning frukost. När jag håller på och donar så sätter alla hundarna igång och skäller. Jag tänkte vad faan skäller de på nu då? Tittar ut mot vägen ifall det är nån som går förbi, men ingen. Ingen kommer in på gården. jaja tänkte jag var väl inget. Sen skäller de ännu mera! Så jag tittar ut igen och då fick jag se vad de skällde på. Det kom en älgko med kalv och gick förbi ca 2-300m bort på åkern! Inte undra på att det vart sånt jävla liv. :)

Det syns lite dåligt, men man anar ändå kon med kalven :) Det var kl 10 i morse :P


Sen gick jag ner och började jobba, städade ute, sen städade boxarna inne. Sen när jag blev klar med en box så gav jag de hundarna mat. Hann med hälften sen dök det upp en valpköpare. Valde ut en fin mörk tik, som jag nog skulle valt själv :P Sen åkte de... Jag fortsatte med städningen, hann klart med några boxar till sen kom nästa köpare. Och under tiden de väljer så kommer det en tredje valpköpare! Så det var fullt upp!

De sista som kom var två killar, rätt söta ;) Men jag sket i det. Sen när alla valt kvar och åkt då så gjorde jag det sista och nu sitter jag här :) Döö trött och seg. Och jag måste åka och sätta in pengar på mitt konto, men jag orkar verkligen inte!!! Får hoppas att jag löser det på annat vis, ska höra med Sara... Ska även diska/städa innan hon kommer. Men det ska jag nog fixa :)

Nej fixa lite middag kanske så jag får i mig lite mat, kan vara därför jag är halv död nu...


Typiskt

Hade såå gärna velat ha med Alice på stora Stockholm i helgen, har verkligen försökt med allt! Men jag får väl vackert inse att hon inte kan få följa med... :( Typiskt hon skulle varit 2v äldre, då hade det inte varit några problem! Till My dog kunde hon få ställas ut men då jobbar jag så då sket det sig med... Fuck! Men men inget att göra något åt.....
Ringde SKK idag för att fråga om det gick att ha med henne in, men de menade på att hon hellre fick sitta i bilen än följa med in. Tur det inte är varnt ute då när de säger en sån sak!

Men samtidigt förstår jag deras beslut och respekterar det.. Men det hade varit sååå kul att ha henne med in och bra miljöträning. Men men, så kan det vara. Livet kan inte alltid vara lätt.

Pratade med en från GDklubben nu, de ville ha lite hjälp med montern i helgen, tänkte perfekt då kanske jag kan få Alice med in. Men jag frågade henne aldrig då de sa att det mesta hade ordnat sig. Vill inte fråga en sån sak. Så jag få vackert vänta tills lilla Stockholm eller tills nästa års Stora Stockolm..

"Suck"

snart :)

Idag har varit en vanlig dag. Jag har jobbat och så. Fast jag försov mig i morse (väldigt klantigt gjort), så det vart ett snabbt upp ur sängen i morse :) Men jag kom upp iaf! Ikväll blev jag bjuden på lunch inne hos Ann (chefens fru), hon bjö på pannkakor. Det var gott! Var länge sen jag åt det.

Faan vad baksungen jag är! Baka lussekatter, göra knäck, ja ett riktigt julbak! Men jag har tyvärr inte världens bästa kök, men jag ska försöka göra det någon dag framöver ändå!

Och imorgon kväll kl 20.08 anländer Sara till Enköpings tågstation! Ska bli kul! Faan inte har jag städat heller. Ska nog diska nu ikväll, och små plocka lite så är det bara grovstädningen kvar till i morgon.


Här är Sara med Zeb och en grandistik från Moras utställning de hade förra sommaren.

Nu ska jag ner och stänga in några gapiga hundar. Är lite rådjur, älg, vildsvin och annat vilt som går häromkring så hundarna är rätt skälliga till och från! Och så här på kvällskvisten så får jag lov att stänga in dom då grannarna klagar en del. (även fast de inte bor så nära)

See you later


Ny look :)

Har gjort en lite mer julinspirerad look på bloggen :) Eller har bara ändrat headern och fixat snö :) För snart är det jul. Lucia är ju på söndag, tänk vad fort tiden går. Jag lät Yubla få vara med eftersom jag inte har några julbilder på Alice eller Miss Li. Men det blir väl till vintern :) Och Yubla kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3

Har även fått tid hos en näringsterapuet på Kungsholmen i Stockholm, nästa torsdag ska jag dit. Ska bli spännande! Så nu har jag bett om ledigt då. Blir nog en heldag i Stockholm och träffa lite kompisar/bekanta.

Nu ska jag ner och ge alla valpar mat, sen är det rätt lugnt tills jag ska släppa in dom ikväll!

Byebye so long :)

På bättringsvägen?

Idag har känt mig piggare än vad jag gjort på några dagar :) Så det var skönt! Men det är ju ändå inte bra, var skitseegt att ta sig upp imorse. Men ska försöka gå och lägga mig mer i tid ikväll.

Idag har jag beställt tid hos en näringsterapuet i Kungsholm i Stockholm nästa torsdag. Och i och med det så blir det en tur att hälsa på Lill-Stig, han skulle bjuda på middag sa han :P Snäll han e! Så det ser jag framemot! Så jag kan börja ändra min kost och vanor så jag blir pigg!

Till helgen är det stora Stockholm, så Sara kommer hit. Ska bli kul! Ska ställa en jämthundstik på lördag, från kenneln. Det var bara 9jämthundar anmälda! Typiskt att Lattjas päls bak på ruumpan inte växt ut för då hade jag ställt henne direkt! Och Alice är 2v för ung för att få ställas, det är typiskt. Men det är nog bättre att börja på en mindre utställning med henne först :) Men hade varit kul att ha haft henne med! Men det får bli på lilla Stockholm istället.

Har även fått tips med Alice öron, så nu ska de tejpas och masseras :) Nej nu längtar jag till fredag, ska bli kul med lite besök här och prata hund.

Nu ska jag snart sova. Natti natt alla :)

trött...



Imorse var jag kanon trött! Jag gick upp efter att ha snozzat i nästan 2h. Gick ner släppte ut hundarna och sen gick jag och la mig och sov 1h till med kläderna på. Vet inte vad denna trötthet kommer av, men jag vill inte ha den! Vill bara få sova och inte behöva ställa någon klocka... Bara ligga och mysa med djuren på morgonen, inte känna ett måste över att gå upp.

Fick tips av Sandra att jag skulle åka till My, som hade hand om deras kurs i helgen, och få tips om kost och hälsa. Kan vara att jag äter fel, behöver nå kosttillskott för att bli pigg. För som det är nu är det jobbigt. Tänkte göra ett expriment ikväll och lägga mig tidigt och se om det hjälper. Om det beror på att jag är uppe för länge. Men jag tror att det är kroppen som säger ifrån och behöver lite extra tillskott...

Kommer nog att ordna sig :)

Ska ta det lugnt ikväll och äta lite mera glass :P

Skriver mer säää. Kramkram





Glad!

Nu är jag glad, glad :) Tittar på Mamma Mia the movie, en film man blir glad över att titta på! :) Älskar den filmen och alla låtar! Så nu känns det bättre iaf. Faan man måste leva i nuet, men det är hur svårt som helst. Men allt går väl om man bara vill. Men det känns lite bättre nu iaf :)

Idag har jag jobbat, som alltid. Men det går bara segare och segare. Ju mer jag jobbar detso mindre effektiv blir jag. Jag blir såå trött av att jobba mycket, ett undet att jag inte blivit sjuk än! Det brukar jag bli när jag jobbar för mycket, min kropp brukar säga ifrån. Men det kommer väl, lagomt till jul eller nåt.

Sandra visade mig en låt på youtube som jag vart helt fräslt i! Rikigt bra och rolig musikvideo :P http://www.youtube.com/watch?v=f9f-lXqUZ18&feature=fvst Ta en titt själva vet jag! Och säg vad ni tycker.

Jag ska kika klart på filmen sedan blir det sängen. Är lite trött. Men det ska nog bli bättre, har fått ett tips av Sandra om en som kan hjälpa mig med kost och träning. Hade varit bra, att få lite energi och ork. Orkar knappt någonting nu för tiden! Men det ska det bli ändring på :)

Nej nu ska jag koncentrera mig på filmen, skriver mer imorgon. Natti natt alla :)

Bättre

Idag känns allt så mycket bättre! Vet vad jag ska göra nu och det känns jättebra! Vill ni veta får ni höra av er, skriver det inte här :P
  Jag jobbar idag som vanligt, börjar bli lite trött nu när jag jobbat så mycket utan ledighet. Men nu känns det som att allt kommer ordna sig till det bättre! :)

Det som jag fortfarande känner mig lite depp på är detta med vänner. Men det kommer att ordna sig det med. Jag har ju många bra vänner, men ingen riktigt nära. De e det jag saknar mest.

Nu har jag precis ätit lite lunch, fryser lite så jag funderar på om det kan vara en förkylning som ligger och trycker. Får hoppas att den håller sig borta. Till helgen kommer Sara och så ska vi på stora Stockholm, ska bli kul!!

Ska jobba lite mer nu, skriver mer ikväll! byebye so long :)

suck...

Idag känner jag mig lite deppad, ledsen och ensam. Anledningen är ganska enkel, för lite ledighet och för få nära vänner. Ska berätta vad jag menar... Skönt att få skriva av sig lite...



Ska börja med att säga att jag älskar mitt jobb, älskar att jobba med hundar. Min framtidsdröm är att ju att jobba med hundar, då schäfrar. Vill ju träna upp och föda upp polishundar. Nackdelen när man jobbar med hundar är att det är ett heltidsjobb, helger och så... Men får jag jobba med det som är roligt är jag nöjd.
Det är väldigt många som säger till mig "Theres du har verkligen fått tag på ett drömjobb". Jo det kan jag hålla med om, men jag saknar ledigheten. Vill åka hem och jaga! Men jag jobbar hela tiden så det är svårt.

Så jag känner mig depp för att jag jobbar så mycket som jag gör. Jag kan inte göra någonting. Har sms:at med Jonte idag som är ute och jagar hare. De har 1,5dm snö och fullt hardrev, avis JAA! Vill också vara med och jaga, vill inte sitta här hela tiden... Jag har ju fått ledigt över jul och nyår, men vem vet hur föret är då..? Kan vara så dåligt före att det inte går att jaga med hund. :( Så jusnt nu känns det inge kul alls att jobba. På snart 2 månader har jag varit ledig typ 5dar. Och då har jag varit hemma i venjan 3 av de dagarna. Visst kommer jag säkert få mer ledigt sen i vår, men då är jaktsäsongen slut... Och då spelar det egentligen ingen roll. Men jag märker att jag jobbat för mycket, orkar inte med lika mycket nu som i början. Känner mig lite less, samma saker dag ut och dag in.

Har alltid sagt att jag vill ha ett verkstadsjobb, jobba mån-fre ledig alla helger och röda dagar. Men än så länge har det inte blivit så. Då vet jag iaf hur jag jobbar, att jag kan jaga på helger, umgås med kompisar och så... Nästa jobb blir nog ett sådant.

En annan sak som jag är lite depp över, som jag alltid varit depp över. Är att jag saknar riktigt nära vänner. Jag ser folk som har jättenära vänner och gör allt tillsammans. Pratar om allt tillsammans. Jag har aldrig haft såna vänner. Genom hela min skoltid så har jag haft jättesvårt att få vänner. Hade jag inte haft Sandra så hade jag nog inte haft nå vänner alls. Det är hon som fixat vänner åt sig och jag har hängt på. Tror att jag har lyckas fixa 2-3 vänner själv genom hela mitt liv.
 
Sandra har också haft såna vänner, jag har aldrig haft det, och jag saknar det. Jag har Linda att prata med, och jag tycker om henne jättemycket och jag kan prata om det mesta med henne. Men jag märker att hon tycker det är tråkigt när jag pratar för mycket om mig själv, det tycker de flesta av mina kompisar. Men jag behöver någon som jag kan prata om sånt med....

Känner mig depp, ensam och lite ledsen, men det blir nog bättre. Känns lite bättre nu iaf...

Kramkram


Myyss

Haha tror inte jag gör nå annat än myser :) Livsnjutare kallar jag det för :P Nej det är härligt. Har syrran på besök över helgen + hennes lilla valp Meja. Alice och Meja är väldigt bra kompisar och busar. Och Meja funkar även bra ihop med Miss Li, fast Meja vill gärna leka med henne. tror de kommer bli bra kompisar när helgen är slut, funkar bra redan nu. Så det är kul! En jättebra katt jag fått tag i!! :D

Ska snart fixa lite matlåda åt Sandra till imorgon, eftersom jag vart bjuden på mat hos chefens fru idag så blev de ingen matlåda till henne. Och eftersom jag är så snäll så ska jag ställa mig och laga lite mat till henn nu ikväll, makaroner och köttbullar ;) Så då är hon nöjd iaf!

Efter det ska jag väl sova, men är inte trött. Ska ju upp och jobba imorgon, igen. Och Sandra ska ju upp och iväg till stockholm, och då kommer hon släppa in Meja hos mig. Så då lär jag inte kunna sova antar jag. Men men, får ta en middagslur istället :P

Ska väl gå och laga maten snart, men är väldigt pigg och har lite cider att dricka upp först :)

Kramkram

Det ordnar sig alltid :)

Nu känns det bättre, allt ordnar sig till slut :) Kommer att fixa den här månaden, har levt mycket värre än nu! Så det ska ordnas! Vill tacka Ann och Linda som varit snälla och satt in pengar på kontot mitt :) Så nu kan jag betala några räkningar. Ska till banken här någon dag framöver och sätta in pengarna på kontot. Så jag kan tanka och ha mig :)

Har gått och funderat lite idag på jobbet och insett vad jag längtar till älgjakten! Jag vet att den var nyss, men den är något alldeles extra :) En gemenskap, alla är där för samma grej, att jaga älg :) Och årets älgjakt var såååå rolig! Haha speciellt Nylander som svamlade en massa, som han alltid gör när han är full :P Hahaha nej det var grymt kul! Fick lära mig att på arktis är penisen lika liten som ett blåbär, och Nylander visade verkligen med fingrarna hur liten den blir då :P Haha nej det var skoj :) Så längtar till nästa år och vad man kan få reda på då ;)

Men först kommer jul och nyår, sen så :)

Nej det är nog årets höjdpunkt, älgjakten! Synd att den bara är 1vecka... Tänkte lägga upp lite bilder från sundinkojan, där jag sover under älgjakten :)

Här är Sundinkojan, fin va? ;)

Här sitter vi och äter, runt det bordet, och dricker :P (saft självklart ;))

På den här sidan sover jag, bredvid Nylander som ligger där och vilar :P

Nylander själv, som jag skrev om innan ;)


Hahaha kan inte annat än skratta när jag tänker tillbaka till älgjakten :P Det var roligt!

Nej sova kanske?? Godnatt alla :P


Kämpigt

Fick min lön idag, fast det hade krånglat med banken så jag fick den kontant. Men det gör inget, fast jag undrar hur det ska gå runt denna månad. Har fått låna pengar av Linda så jag kunde betala mitt autogiro som jag har. Så det var snällt av henne. Men har räkningar på närmare 4000 denna månad.. Så det kan bli kämpigt!! Jag har 3000 kvar från förra månaden, men 2000 har jag lagt undan för min valp. Och de andra är mat pengar. Nej det är tur jag inte ska hem nå förän till jul!
Men det är ju stora stockholm nästa helg, hade tänkt handla lite då, men får se hur jag ska ha råd med det! Men det kommer att ordna sig :) Har ju det mesta hemma, kött och så. Så jag ska nog få det att gå runt, på något vis iaf! :)

Jag fixar det!! Tur jag har snälla kompisar som kan hjälpa mig! Jobbigt att behöva låna pengar hela tiden bara...

Skriver lite mer om roligare saker ikväll, ska betala lite räkningar strax! Byebye so long

Lite bilder och så :)

Idag har det varit en underbar dag! Vaknade och tittade ut och såg att solen sken från en molnfri himmel och det var lite vitt ute :P Forstigt och tjusigt ute :) Det höll i sig hela dan. Jag har jobbat på i ett i dag känns det som, fått mycket gjort! Har till och med diskat mitt diskberg idag! Känner mig stolt ;)

Under tiden jag diskade så ringde det, och det var Klick! Alltid kul att höra från vänner man inte pratat med på länge :) Så vi pratade i ca 40min om allt, jobbet och så. Var trevligt :) Så vi får prata fler gånger. När jag diskat klart så gick jag upp och skärde upp gurk och morotstavar och blandade dip :) Så jag har myst med dip och gotta + en kall cider att skölja ner det med. Livsnjutare på hög nivå ;)

Här kommer lite bilder från dagen :)

Så här fint var det ute när jag vaknade :)



Vackra Lattja

Ståtliga Alice

Full i frost om nosen :P

Lattja och Pomo lekte :)

Valparna var ute också :P


Det var dagens bilder. Tänkte lägga in en bild på mitt fina njutningsmål här från kvällen :P Gott var det!


Nej jag har fått påbackning av Linda att jag måste uppdatera bloggen fler gånger än en gång per dag :P Ska se vad jag kan göra åt den saken!

Kramkram

Har fått en till kusin!! :D

Jag vill börja med att ge ett stort Grattis till min underbara moster och hennes man som fått en liten pojke idag! :) Som vi har längtat till denna dag, ska bli kul att träffa han sen! :) Få se vad han ska heta. Jag har inte pratat med moster och jesper än, men mamma har det och hon sa att allt hade gått bra :) Moster har haft stor tur som träffat en sån bra och underbar karl som Jesper! Förra året gifte de sig i Venjan och i år har de fått barn :) Så kul!!
Lägger upp en bild på världens bästa moster och hennes underbara make Jesper <3



Så nu till lite annat :) Idag har jag varit till Heby med en jämte från kenneln, den skulle höftledsröntgas. Och eftersom chefen var borta så fick jag åka dit med henne. Det gick bra. Träffade en skitmysig katt där! När jag satte mig ner på huk kom den och hoppade upp i knät, såå gulligt :P

Igår så tränade jag lite utställningsträning med Alice, för jag har bestämt mig för att ställa ut henne. Så tränade lite. Men det gick la så där. Det behövs mera träning :) Har fått hemläxa av Linda att träna och sen är det upp till bevis när vi träffas på mellandagarna :P Så nu ska här tränas!

Här är ett försök till en uppställningsbild på Alice för ca 2v sen.

hihi en väldigt söt bild på brallis och Meja :)


Nu lite bilder från gårdagen :) Har tagit bilder för att folk ska kunna se hur stor Alice är jämnfört med Lattja. Så här blev resultatet: (de är tagna med mobilen därför den dåliga kvaliteten)

Fina Alice

Alice och Lattja, här syns storleksskillnaden lite :P

Hihi så här kan Lattja stå utan större problem :P Lite suddig bild men det syns lite iaf :)

Snygging :) Om man tar bort öronen ;)

Sen detta bitande i läppen som brukar kunna bli ibland :P


Det var allt för denna gång, är fortfarande väldigt glad över en liten kusin :)
Kramar!


RSS 2.0