Midsommar!

Ja nu är midsommar helgen över, och vilken helg det varit!!

Fredag så var det till att hjälpa till hemma med städning och diverse annat skit. Eftersom pappa skulle ha 50års kalas på kvällen. Sandra och killen David + Davids kompis kom till byn vid halv 4, så de fixade väl iordning sig så de var klara. David och Fredde (som kompisen heter) sov på vandrar hemmet.
Vi hade bestämt att vi skulle till Lina klockan 17, men jag och Sandra stannade hemma en stund extra och väntade på att Ida och Erik skulle komma farandes från Västerås, så vi kom inte hemifrån förän vid 17.30. Och då fick ändå stå och vänta på grabbarna vid kyrkan. Men tillslut kom de så vi äntligen kom fram till Lina.

Där hällde vi upp isgrogg, vattenmelonen. Var riktigt gott, den fick högsta betyg! Men de vart väldigt söt :P Vid närmare halv 7 gick vi till parken. Där gick vi tipspromenad, grillade och åt gott och drack lite bål. Jag och Sara var hem en sväng efter maten och rastade hundarna, så de vart glada. Sen tillbaka och spela lite brännboll.

Kvällen avslutades med dans på dansbanan. Men vid 2 gick stereon sönder så då var festen slut. Vi gick hem på lite efterfest hos fadern, eller jag fick skjuts på en pakethållare. Vart lite folk där med, men jag drack inget mer, kände att det räckte! En mycket trevlig kväll iaf :)

Lördagen var rätt så seg, gick ju och la mig vid 4 och sen upp vid 11. Så jag, Ida och Erik tog en promenad med Lattja, Cula, Aliceoch Meja. Vi gick till Lina och hämtade sakerna och sen gick vi till gulahuset och hämtade Sandra, David och Fredde. Så gick vi hem på brunch/middag. Vet inte riktigt vad det vart.... Sen såg vi på en film, Sherlock holmes. Efter det åkte vi och fiskade lite :) Fick inte så mycket, men några stycken iaf :P Mäskade lite extra innan jag åkte därifrån.

Fick ett sms av Jonte som undrade om jag ville följa och åka flotte, kan jag väl sa jag. Så då vart det en flottetur på sjön + några cider. Så då vart det lite supa då med. Jonte och Agnes pojkvän badade på kvällen, det ville ingen annan göra. När vi åkt klart på sjön så åkte vi hem till far igen på lite efterfest, men den vart inte så långvarig. Gick nog och la mig vid 3.

Söndag vakande jag klockan 7, på morgonen ja! Och efter det så  vaknade jag till och från tills dess jag gick upp. Tänkte att idag skulle det bli en lugn dag. Följde med pappa och lämnade lite bord som dom lånat i kroken. Och då vart jag och Sandra bjudna på tjejknytis på kvällen. Så jag var hem och frågade om hon ville dit, och det ville hon. Innan knytiset så var jag och Jonte och fiskade lite, vi fick nog iaf 20braxar denna gång. Var väldigt trevligt. Sen var det till att hem och byta om, packa i mat och cider och sen fick vi skjuts till korken.
Där hade vi väldigt kul! Härligt gäng som var där på kalas. Så klockan vart ju lite grann då med, gick och lamig vid 2.

Och imorse vaknade jag självklart först vid halv 7 igen, men då somnade jag om och vaknade nu vid halv 11 igen. Gött det! Idag blir en lugn dag, en promenad i solen med vovvarna skulle jag tro. Ska även åka och slänga all fisk, då blir björnen glad :) Och kankse blir det lite fiske till kvällen, har inte bestämt mig än.

Fick i uppdrag av Linda Lindqvist att ta kort på David, så det har jag väl gjort. Och så ville LInda Lahger att jag skulle lägga upp lite bilder i bloggen som jag tagit, så det ska jag väl försöka göra med :P Men har inte tagit någon bild på festerna, ville inte ha kameran med mig. Igår hade jag tänkt ta med kameran, men då glömde jag den :P


Alice

Cula

Sandra och David

Sandra

Meja

Sandra och David

Ida M

David och Mimmi

Ida B myser med Svea

David och Fredde

Erik

Ida B.

Hoppas att bilderna duger åt Lindqvist nu ;)

Och till Lahger:




Nu ska jag ta och göra lite nytta, inte ligga här inne hela dan!
See you later!
Kramkram

Måste bara...

Lägga in en superbra låt! I love this song very mutch (felstavat jag vet ;))


Enjoy :)

Nu ska jag in och hjälpa mor och far med lite grejor. Ha en trevlig midsommar igen! :)
Kramkram


Trevlig Midsommar!

Jag vill önska alla bloggläsare en glad midsommar. Jag kommer troligtvis inte blogga nu på några dagar, kommer ha fullt upp med annat. Så det här kommer bara bli ett kort inlägg.


En fin midsommar hälsning från oss alla :) Det var bara Lattja som tillät att ha en midsommarkrans på huvudet, de andra tyckte inte det var så uppskattat. Speciellt inte Alice, hon tyckte det var läskigt att ha den på huvudet ;)

Så tänker inte skriva nå mera nu. Ska ta och sova så jag orkar parta hela natten lång imorgon.
Natti! :)

Nej uscha mig

5dagar sen jag uppdaterade sist! Fy skäms på mig! Men jag har inte haft tid eller haft lust. Men ska göra ett kort inlägg idag, ska ta och sova strax. Jobb imorgon på kyrkberget.

Få se... I fredags-lördag övernattade jag, Lina och Sandra i Buråberg. Väldigt trevligt! Mycket snack och mycket snask, alldeles för mycket snask! Men gott var det ;) Hundarna trivs bra där uppe, där de kan springa lösa hur de vill. Underbart :)

Lördags var vi i buråberg ett tag, åkte hem och så hände det nog inte så mycket mer intressant den dagen. Det här är nackdelen då man inte uppdaterar direkt, man glömmer av det! Jo just ja! Pappas jobb hade personalfest på campingen här i byn. Så jag och Sandra for dit på kvällen och spelade lite kubb. Sen bjöds det på cider, jag drack lite och Sandra körde. Spelade kort (jag och Jesper vann ;)). Vart lite i gasen, men precis så där lagomt i gasen. En av pappas arbetskompisar hade en risen hemma och vart mäkta förtjust i Alice :) Han hade nog velat ta med henne hem direkt! Så jag och han pratade lite hund på kvällen, var väldigt trevligt :) Gick och la mig vad 5.

Söndag var jag lite småseg. gick upp närmare 2. Det bidde Limapizza till middag. Jag och Sandra tog bilen till Lima och handlade pizza, var riktigt mumsigt :) Perfekt bakismat! Men jag var lite trött på morgonen (eftermiddagen - då jag vakna), annars var det lugnt.

Måndag... Hmm vad gjorde jag i måndags.. Umgicks nog mest med Moster och Adam skulle jag tro. Kommer inte på vad jag gjorde mer just nu, så det var kanske inge viktigt :P

Tisdag började med att jag gick upp tidigt, tog hand om hundarna, åkte in till Mora på möte (som varade i ca 30min), hem igen och fixa iordning inför invigningen till kvällen. Vi hade fått i uppgift att servera då. Så det var 2a gången som jag använde min kulldräkt :) Väldigt trevligt! Och det gick bra att servera, det fixade vi lätt! Det var invigning av 6 nya nationalparker här i Venjan, så landshövdingen var här :) Det var hon som klippte, eller brände, av invigningsbandet.

Idag har jag varit in till Mora igen, men lämnat av Sandra på tågstationen. Hon har åkt till Västerås men kommer hem igen på fredag. Lagom till midsommarfirandet! Handlade lite och sen for jag hem. Har även denna onsdag varit på cykelbingo och sen fotbollsträning. Väldigt kul med träning! Drygt med alla de förbannade knottjävlarna! Men så längde man rörde sig gick det bra. Nu ligger jag i sängen och ska ta och sova. Lovade sist jag skrev bilder, men det tar jag en annan dag. Men lägger upp bild på alla oss i kulldräkt, vi som var där och hjälpte till på invigningen :)

fr v. Ida, Sandra, Emma, Elin, Jag, Mamma, Lina, Mormor och Moster :) Sååå tjusiga så.

Nej nu ska jag sova. Natti!

18 juni 2010

Hej alla bloggläsare!

Tänkte göra en liten uppdatering. Har gjort lite grann dessa dagar.

Igår åkte jag och Sandra in till Mora. Sandra skulle klippa sig klockan 9 och jag skulle på möte klockan 9.15. Och det var tänkt att mitt möte skulle hålla på till 11, men han gick igenom mitt CV och sen fick vi "sluta". Så jag var därifrån 9.30 :P Så då åkte jag till Sandra som var hos Mirre och klippte sig. Bestämde mig för att åka hem till Venjan för att hämta hundarna. Vi hade bokat in lunch i Skejsnäs, där moster, mormor och Adam var. Och eftersom det var strålande sol på morgonen så ville vi inte ta med hundarna i bilen, det var alldeles för varmt! Så då åkte jag hemåt för att hämta dom och då ville Ida följa med. Så jag fick ta mammas och pappas bil tillbaka till Mora, bra för mig ;)

Plockar upp Sandra i Mora och drar till Skejsnäs (som ligger vid siljan), svänger först in till djurmagazinet och handlar lite ben till vovvarna. Sen far vi vidare. Hundarna tyckte det var härligt att få springa lite lösa där. Stugan ligger på en udde med närmsta granne ca 500m bort, så hundarna kunde inte störa någon. Så gött! :) De var väldigt nöjda iaf! Badade, smaska lite på ben och springa runt = ett hundparadis ;) 

Efter att vi ätit lite jordgubbar med grädde så for vi hemåt. Ida följde med moster till linghed. Hem och sen var det lugnt. Hjälpte pappa lite med veden och sen såg vi på en film jag och Sandra. Vi såg Walk the line, den var väldigt bra :) Bra låtar om inte annat!

Idag har jag varit och jobbat på förmiddagen. Hem och åt lite lunch. Sen fixade jag och Sandra isgrogg till midsommar. Förra året gjorde vi en hallonisgrogg och en jordgubb. I år kände vi för att prova något nytt. Så vi tänkte försöka med Vattenmelon. Var väldigt mycket fix, ta bort alla kärnor, mixa, sila bort vattnet (är ju ändå vattenmelon) och sen fick vi lov att späda ut med lite socker. Det luktade väldigt starkt om groggen! Får smaka sen få se om det gick hem. Vi ska göra en hallon isgrogg med, så vi får väl dricka av den först och ta vattenmelonen sen ;) Då går den nog ner!

Nu ska jag ta och packa och dona. För sen ska jag och hundarna åka upp till Buråberg och börja elda. Till kvällen kommer Lina och Sandra med. Vi ska sova kvar där över natten, ska bli mysigt! Bara vi och hundarna :) Och regnet som smattrar mot taket :)

Lägger inte in någon bild idag, men tog rätt så många bilder igår när vi var i Skejsnäs. Men har inte lagt över dom i datorn än, så jag får göra det en annan dag. Imorgon eller på söndag kanske, få se vad jag får lust med :P

See you later!
Kramkram


Fotboll, spår, bilder och cykelbingo

Ja så har mina två dagar sett ut.

Igår la jag ett IPO-spår till Cula, kanske 50m långt. Och det tog hon riktigt bra! Men att ha korv i spåret gav lite för stor störning. Ska försöka spåra med henne imorgon med, om jag får tid. Och då lite längre och lägga godis i vart tredje fotspår istället för varannat få se hur det går. Men den tjejen är väldigt duktig, så det kommer nog gå galant! Vi tränade även lite lydnad. Sitt och stanna, ligg och stanna och fot. Har lite att träna, så ska ta tag i det hela nu!

Sen igår var det intro och info på jobbet. Har ju fått sommarjobb i sommar på ålderdomshemmet här i Venjan. Var det enda jobbet som jag kunde få här i byn, så då fick det bli så. Och pengar behöver jag ju! Först hade vi information, och jag satt och gäspade stup i kvarten, var sååå tråkigt! Efter lunch hade vi lyftteknink. Det var mycket roligare! Är ett roligt vikariegäng, så det kommer nog ändå bli en rolig sommar :)

På kvällen komma Lina förbi, och vi tog en promenad runt rosshol. Så hundarna fick springa lösa. De var rätt så nöjda när vi kom hem :P När vi gått våran promenix fick vi jordgubbar och grädde, var mums! Satt och pratade ett tag med, alltid lika trevligt :)

Idag har jag bara tagit det lugtn, legat ute i solen och läst. Så det har resulterat i en solbränna på ryggen (den brännan är lite röd ;)) Så nu har jag (eller pappa och Ida) smörjt in ryggen med aloe vera, få se om det blir nå bättre. Ska nog ändå börja använda solkräm igen :P

Hundarna har fått tagit det lugnt idag, har varit rätt så varmt. Men nu på kvällskvisten har de fått springa av sig lite. Så liite nöjda är dom nog. Har även gjort premiär på cykelbingot här i Venjan. Jag och Ida cyklade och vi vann varsin trisslott båda två, ingen vinst på den tyvärr... Men kul med en vinst iaf :P Efter cyklebingot så cyklade vi vidare ner till fotbollsplan. Där skulle vi träna fotboll med några fler. Var hur länge sen som helst vi tränade fotboll! Vart mest bara matchspel, men det är roligast! ;) Det var grymt kul, så det kommer jag nog fortsätta med i sommar. Cykelbingo och sen fotboll :) Är ju perfekt uppvärmning.

Hem och duscha och sen se på grey's anatomi, sååå spännande!!! :) Synd att det var säsongsavslutning bara... Men då har jag något att se framemot :) Sen fick Cula och Alice springa av sig ute medans jag hängde ner all tvätt. Nu ligger de och tuggar på varsitt ben, bara Lattja som inte fick något ben. Ska in till Mora imorgon, får köpa lite ben då. Ska även inhandlas saker till midsommar, inet så långt kvar nu ;) Vad kul det ska bli!!! Har fått reda på idag att Ida och Erik kommer hit då, ännu roligare :)

Förresten i måndags var jag och införskaffade mig en systemkamera, en Canon EOS 1000D :) Väldigt bra tycker jag, duger åt mig just nu iaf. Så det har blivit en hel del foton nu.


Cula

Cula och Alice busar med min gamla sko

Jag och Cula vid spårets början (fin flagga jag fixat va;))

Här spårar hon på. Hon verkligen älskar det! Svårt att få henne att sluta spåra, går inte riktigt att belöna henne med lek efter spårets slut då hon hellre vill fortsätta spåra :) Gillar min schäfer!

Alice gillar Lina skarpt! När vi promenerar så är det hon som får ta henne, hon får ta sitt gym brukar vi säga ;)
      
Här är lite roliga bilder på Lina som tränar med sitt gym ;) Haha väldigt roliga bilder, tycker jag!

Det får avsluta kvällensinlägg då jag behöver sova! Lägger upp lite andra bilder jag tagit en annan dag :)
Natti!


Update!

Ja en update nu, äntligen enligt vissa! Men jag har inte haft nån lust att skriva, och det är ingen idé att skriva att jag ska försöka bli bättre, för det tror jag inte att jag kommer bli :P Kommer kanske gå några dagar emellan, men ska försöka uppdatera så ofta jag kan.

Helgen har bjudit på lite blandat, trååkigt väder, promenader och unmgåts med familj och vänner. Kan ju börja med torsdagen då jag först var till Mora på möte och sen for jag vidare till Västerås och hämtade Sandra. Lite tråkigt att sitta i bilen en hel dag då det var kanon väder ute, varmt och soligt. Men men, inget att göra något åt nu.

Fredagen börjades med jobb i 5.5h. Sen var det lugnt då med, umgicks med familjen och bara tog det lugnt. Tittade på film gjorde jag nog med :P

I lördags var det filmtittande och sen vart jag och Sandra bjudna till Marcus och Victoria på mat. Så vi var där från 19-2. Vi hade lite att prata om, men det var kul! Får bli fler såna kvällar :) När jag och Sandra kom hem så gick jag en promenad med hundarna mina och sen gick in till mig. Jag var inte ett dugg trött och visste att det var fest i kroken, så jag drog iväg ett sms. Men jag fick inget svar så då gick jag ingenstans. Egentligen skulle jag väl varit lite för mig och gått dit iaf, men lite feg som man är så stannade jag kvar hemma. Festen hade hållt på till halv 9 på morgonen :P

Söndagen, även då fruktansvärt tråkigt väder. Så då hade jag filmmaraton och såg på 4 filmer av en serie. Silver Fang heter filmerna, och det är skitbra filmer!! Såg på alla, men när jag var inne på sista filmen så fick jag lov att pausa ett tag. Då jag hade beställt en dejt med Lina - promenad ;) Och det fick jag ju inte missa! Så jag och Sandra knatade iväg med alla våra hundar till Lina så gick vi en sväng. Alltid lika trevligt att umgås med Lina, eller Nilsson flickorna överhuvudtaget :) Blir fler promenader + att vi ska ha en vinkväll framöver, ska bli trevligt!

Idag har jag inte gjort så mycket, har varit upp och duschat lite. Ska ta och klä på mig och sen ta en promenad med hundarna mina. Få se om jag ska gå med två ena gången och en andra gången. Hade behövt träna lite med Cula, och då är det enklare att gå själv. Idag är det fint väder med, eller iaf uppehåll. Så ska väl försöka lägga ett spår till Cula med, så det blir lite träning.

Nu ska jag klä på mig. Morsning!

Yess!!!

Finns flera saker att vara glad för nu! Bl a så har ju skattepengrana kommit! Så här mycket pengar som jag har på mitt sparkonto nu har jag inte haft på länge! :D Och igår så ringde dom från ena utbildningen jag sökt och frågade om jag hade tänkt bo på internatet på skolan. Så jag antar att det betydde att jag kommit in på den skolan!!! :D:D:D
Precis den skolan jag ville komma in på! Få se vilken linje jag kommer in på bara... Har sökt tjänstehundsdressyr i första hand och jakthundsdressyr i andra. Men vill komma in på det första! Han sa att de skulle sätta sig ner och gå igenom med en från försvarsmakten om vilka som skulle få vara med. Så kanske det blir interjuver sen. Spännande! :) Så nu får ni hålla tummarna för mig ;)

Det här med boende försöker jag hitta eget. Har lämnat intresseanmälan på två lägenheter i Bro, en etta och en tvåa. Har även pratat med Annikas sambo i Enköping, de har lite kontakter i Bålsta, ifall de vet nå bra rätt så billigt boende :) Kontakter är bra!

Så det var många roligt nyheter :) Kan även säga att Alice är på bättingsvägen, hon hostar inte så mycket alls nu. Det är väldigt skönt! Men nu har nog Meja och Mimmi börjat låta lite istället, är bara lilla Svea som inte låter något än. Men hon lär nog bli sjuk snart hon med... Idag ska lilla Svea få sin 12v spruta och så har jag sagt åt pappa att han ska be dom kolla på hennes ena bakben, då hon rör sig orent ibland... Så det inte är nå allvarligt.

Nej nu ska jag snart ta och duscha, så fort far är klar. Och sen ta hand om mina skithundar och göra mig iordning. Klockan 13.00 åker jag till Mora för att gå på möte med min nya arbetscoach. Ska lämna in papprerna till försäkringskassan, så jag får lite pengar :P Sen när det är klart ska jag till djurmagazinet och handla hundmat + hämta ut min biljett för medlemskvällen med Fredrik Steen. Och efter det bär det av till Västerås och hämta Sandra :) Hade jag haft tid hade jag svängt in till Fia och ridit lite ^^ Vill rida igen nu!! Var väldigt kul! Få se hur det ser ut när jag kommer till Sandra och när vi åker därifrån, kanske kanske kan vi svänga in dit och rida lite ;)

Då har ni fått lite uppdatering av mig.
Kramkram

Avslutar inlägget med lite blandade bilder på Alice :)

Brallan =)

Snygging :)

Hehe ja jag vet inte vad jag ska säga ;)

Snyggingen

"Mamma jag vill också vara me.."


Kennelhosta :(

Ja nu har alla mina 3 flickor drabbats av kennelhosta. Inte så roligt... Första gången någon av våra hundar drabbas av det. Cula är den som det märks minst på. Lattja är värst, hon hostar nästan så fort hon rör på sig :( Alice är lite då och då, det börjar nog bli lite bättre med henne. Pigg är hon iaf och har överskottsenergi! Vill bara springa och leka, men det får hon icke. Man ska ta det lugnt under "sjukdomsperioden" och lite efter. Så det blir mest bara lugna koppelpromenader nu, om inte Brallan smiter ut vill säga.

Hoppas att de snart blir friska mina skruttfior :) De andra hundarna verkar ha klarat sig (peppar, peppar ta i trä), hoppas att det håller sig så. Räcker med mina tre som har det. Så nu hålls hundarna isolerade från varandra. Och eftersom Lattja hostar så pass mycket som hon gör, så får hon inte vara i hundgården nu heller. De får helt enkelt vara inne och ta det lugnt (tråkigt tycker alla hundarna).

Har varit och klippt mig idag, vart väldigt kort! Men det var väl välbehövligt. Håret var väldigt slitet i topparna... Men fördelen med hår är att det växer ut igen :)

Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite, eller sova. Har inte bestämt mig än!
Ha det bra nu!
Kram och godnatt

Oj många som kollat in min blogg idag!

Men så har jag inte uppdaterat, dåligt! Fast nu har jag tagit tag i saken!

I helgen har det blivit mycket fiske och tagit det lugnt. Var ju tänkt att jag skulle ställa Alice i lördags, men så åkte hon nog på kennelhosta fredag kväll, så det vart ingen utställning :( Jag som hade sett framemot att få ställa ut henne så går hon och blir dålig! Men det har nog sin förklaring, då hon var och lekte med Qaxxa förra fredagen och i tisdags fick hon diagnosen kennelhosta. Så hon lär ha smittat Alice. Men jag tycker att hon blir bättre, hon är piggare idag än igår.

Jag och Johan fiskade i fredagskväll och lite igår kväll. I fredags fick vi 42st braxar sammanlagt, jag fick 14 och Johan 28. Han var väl nöjd när han fick mest, men jag fick störst ;) Igår fick vi 10st braxar, jag fixk 5 braxar och en id och Johan fick 5 braxar. Så då fick vi lika, jag fick störst den här gången me ;) Jag kan det här med att fiska de stooora fiskarna ;)

Jag hittade även mosters systemkamera i fredags så jag var ut och tog en massa bilder på hundarna och katterna. Så det var trevligt, blir så bra bilder med den! :) Ska lägga upp några nu, så får ni se.


Alice ligger och solar på gården

Cula

Lattja

Meja

Mimmi och Svea

Söta lilla Svea :)

Nisse

Miss Li

Katterna busar (tror jag ;))

Cula och Svea

Alice och Cula busar.

Det var bilder på djuren :) Idag har det även varit Sveriges national dag, har firats med lite god mat och snask. Inte så mycket annat.

Smörblommor

Sveriges flagga, som jag tagit kort på själv. Våran flagga är fin och inte det minsat rasistisk!

Så nu ska jag nog snart ta vovvarna med mig in till mig och sova lite. Men jag är inte särskillt trött... Har även tränat lite fotgående med Cula idag, det går bättre och bättre :) Hon är väldigt dukigt! Ska försöka slå slag i saken och lägga ett IPO spår till henne med. Men måste fixa lite gott att lägga i spåret, pannkaka tyckte hon om ;)

Det var allt för idag!
Kramkram

Hej alla glada!

Jag är fortfaranade dålig på att uppdatera, men jag gör det nu iaf!

Jag har faktis jobbat hela veckan, inte hel dagar då, men lite varje dag:) Satte plant mån-ons och sen städade jag tors. Idag är jag ledig, så gött!

I tisdags när vi satte plant såg de en björn, jag som självklart var på andra sidan hygget fick inte se någon björn. Tror ni att jag var lite irriterad/besviken? Ja ganska så mycket! Men det var bara en liten björn, en 2åring troligtvis, men det var då en björn iaf. Jaja, kul för dom iaf!

Onsadgen vart det plantsättning och sen vart det lugnt på kvällen.

Igår var jag och städade och efter städningen åkte vi till Borlänge. Ida skulle dit och para Siwan, och det vart någr parningar så nu håller vi tummarna för kaninungar om 4 v :) Hehe såg lite roligt ut när hane parade Siwan, har aldrig sett en sån parning förr. Men då hanen kom till skott så svimmade han till och ramlade av. Det var lite fränt :P
Efter det så åkte vi till mammas kusin och fikade, och sen skjutsade jag ner mamma, Barbro och Helena till starten av blodomloppet. De skulle promenare den :) Jag och Ida vände kosan tillbaka till Insjön där det vankades en ridtur! Har inte suttit i en sadel på snart 6-7år, så nu var det dags igen! Var riktigt kul med! Först hade jag och Ida lite svårt för vem som skulle ha vilken häst. Fia har 5 hästar, två B-ponnys, en nordsvensk, en ardenner och en arab. Så en lite salig blandning. Jag valde att ta Ardennern, den "minsta" hästen ;) Vart nästan lite höjdrädd först när jag satte mig upp, men det gick över snabbt. Och guud vilken bra "nybörjar" häst! Gick så bra, travade tom några steg. Ida fick ta araben och det gick lika bra. Vi red ca 1h, och när vi kom tillbaka så hade jag lite svårt att ta mig av. Men tillslut lyckades jag glida av hästen och gisses vad ont jag hade i benen, hon är ju rätt bred över ryggen ;) Fast jag har ingen träningsvärk idag, gött :)

Så jag och Ida ska försöka åka ner igen och försöka rida lite. Nu vart man ju mer taggade till att skaffa häst, men inte nu, i framtiden :) Tyvärr inga bilder från ridturen, får bli nästa gång ;)

Nu ska jag ge vovvarna frukost och sen ta hand om de! Ikväll blir det kanske fiske, håller  tummarna för det iaf :)
Ha det gött! Inga bilder idag, får bli en annan dag :)

Kramkram

RSS 2.0