Långt mellan uppdateringarna nu

men internet har inte velat fungera  som jag velat :P Men ikväll har det velat min väg lite grann, så jag har t.o.m kunnat betala räkningarna :) Bra men mindre bra för kontot. Har inga pengar att leva för resterande månaden. Var ju och lagade bilen igår och det gick på alldeles för mycket! Lite mer än halva lönen, så det känns inte bra. Tur jag har världens snällaste föräldrar, ska få låna lite. Men det känns jobbigt det med, att låna pengar.

Just nu känner jag mig som en julegris! har ätit alldeles för mycket idag. Måste lära mig att äta mindre portioner. men det är svårt. Men vill man så kan man. Borde även ta och börja sätta igång med lite träning. Just nu känner jag att det hade varit kul att åka skidor, men har inga här. Vill åka hem nästa helg och jaga!! Men kan inte, har inte råd.

Hem och jaga och åka lite skidor. men ska ta och passa på att träna både mig själv och Alice denna vecka då vi är hemma själva :) Då vi har lite egen tid för oss själva. Självklart saknar jag Lattja, är lite tomt utan henne. Men hon har det så bra hemma :) Hon vart så glad när hon såg mammas och pappas bil i fredags, och sen när hon såg pappa sjöng hon av glädje! Och Mimmi vart hon också glad över att se. Så hon har fått lite semester, det är ju skönt för henne :)

Synd att jag inte har så mycket pengar, då hade jag åkt och simmat lite. Får börja träna på annat sätt istället, powerwalk tex. Kanske ska börja boxa på min boxningssäck, måste bara få upp den i taket först :P Ska göra ett tappert försök själv annars så får jag be om hjälp.

Nej nu ska jag kika klart på kalenderflickorna sedan sova, Ska upp och jobba imorgon med. Har inte råd att vara ledig, förlorar alldeles för mycket pengar på det... Och pengar behöver jag ju, det behöver alla. Tänk vad mycket pengar styr vårat liv.

Nej ska se om jag kan spara och publicera detta inlägg nu. Ville lägga upp en liten bild med, men internet ville inte det direkt. Så det får vara.

Ha det bra nu mina bloggläsare!
Kramkram


Natti

Tänkte skriva ett långt inlägg men orkar inte. Ska gå och lägga mig istället, ska upp tidigt och jobba och sen åka till Säter och möta upp min far. Lattja ska få åka hem till dom en stund och jag ska ta med lite grejer till Sandra. Alice ska få vara hos Annika, för hon kommer nog inte få plats sen. Ja så det kommer bli fullt upp!

Godnatt nu alla läsare!
Kramkram

Stackars Lattja

Idag var hon helt halt på frambenet. Så nu har jag fått en veterinärtid, ska dit kl 13.00 idag. Och det blir chefen som blir betalningsansvarig för det hela, känns ju skönt! Men eftersom chefen är och jagar så får jag lov att bekosta allt så länge... Men får jag pengar sen så är det lugnt. Sandra sa att jag fick låna pengar av henne så länge annars, så det var snällt :)



Min fina tjej. Få se om jag kanske ska åka till Borlänge imorgon så Lattja får åka hem ändå. Mamma pratade på om kanske pappa och jag kunde mötas på halva vägen. Ska prata med dom ikväll.

Vi hörs sen!
Kramkram

Typiskt....

Mina planer grusas igen. Hade hoppats på att Lattja hade fått åka hem och jaga i helgen, men han som skulle ta Lattja med sig hade inte plats i bilen. Så hon blir kvar här. Typiskt säger jag bara! För hennes skull hade jag verkligen hoppast att hon hade fått åka hem, hon har ju överskottsenergi som hon hade kunnat bli av med. Bajs!! Hade det inte varit för att jag skulle till Sthlm på lördag hade jag nog åkt en bit hem så hon hade fått åka hem... Typiskt typiskt typiskt!!

Jag blir lite less. Inte vet jag om någon annan ska åka uppåt heller som skulle kunna ta henne med sig. Någon som vet som läser bloggen?? :)

Hör av er i så fall! Mycket uppdatering nu minsan, men bäst att passa på medans det internet håller i sig :)

Har även fått reda på att tiken som jag tingat valp efter har blivit parad. Är grymt sugen på en valp! Men vet inte om jag har råd med det just nu... Typiskt..

Nej sova kanske, upp och jobba imorgon igen.
Kramkram


Irriterad igen....

Men den här gången är det inte direkt jobbet utan hundarna på jobbet.

Jag skulle vara duktig och gå ut med mina hundar. Gick en liten bit. Sen när jag kom tillbaka så hade chefens fru släppt ut Boxa, en jämthundstik som har valpar just nu och bot inne. Och hon och Lattja har slagits förr. Och eftersom Lattja inte litar på mig så blir det så att jag inte litar på henne, bara massa konflikter! Så de rök ihop eftersom jag inte visste hur jag skulle få bort henne från oss. Alice släppte jag lös men Lattja höll jag kopplad.

Vart så irriterad! Så jävla onödigt! Man får sån adrenalin när det blir så, så man vet inte hur man ska göra. Det är i såna situationer som man ska hålla sig kolugn, men det är svårt! Det var tur att Alice var med, för när Boxa Attackerade Lattja så attackerade Alice Boxa, så Alice stod och drog Boxa i svansen. Och jag tror det var tack vare att Alice drog Boxa i svansen som hon tillslut släppte. Min stora svarta gos :)

Lattja fick bitmärken på ena frambenet, så hon blev lite hallt. Men jag tvättade rent såret med jodopax så det ska väl bli bra. Så dumt bara, eftersom hon troligen ska åka hem imorgon... Får hoppas att det blir bättre. Tur för chefen att det inte var värre, för han hade fått stå för kostnaderna, för det var inte mitt fel att Boxa kom fram! Jag hade inte betalat ett öre om Boxa blev skadad. Kikade igenom henne men såg inget.

Så nu fick jag skriva av mig. Känns bättre. Vart väldigt trött över den irritationen, så nu börjar det släppa.
Vi hörs snart igen.
Kramkram

bäst att passa på

nu medans internet fortfarande vill! Internet har inte riktigt velat funka på 2 dar. Men nu så kanske det fungerar för en liten stund.

Har inte hänt såmycket. De är några byggnadsarbetare här som håller på och sätter upp ett garage åt chefen, så nu blir det till att ha Alice kopplad medans de är här. Man vet ju aldrig om de är hundrädda eller inte. Tur de bara jobbar till 4, sen är det fritt fram :)

Imorgon hoppas jag på att få skicka hem Lattja med en från Evertsberg. Han jobbar i Sthlm och åker hem till Evertsberg varje helg. Pappa kommer hem antingen ikväll eller imorgon, så då får han åka ut och jaga lite med Lattja om det är före. Då får jag och Alice lite tid för oss själva, kan bli skönt.

Är väldigt sugen på att åka hem själv, det är hockey på fredag och det hade varit så kul att åka dit! Leksand - Mora. Var jättelängesen jag var på hockey. Men jag har inte riktigt råd att vara ledig, förlorar så mycket på att vara ledig ne helg. Så det är intevärt det....

Men måste kanske få lov att ta ledigt på lördag, då jag troligen ska in till Sthlm. Lill-Stig ska nog hjälpa mig med bilen då. Håller alla tummar på att det inte blir allt för dyrt att laga den, har inte riktigt råd med att slänga ut för många tusen lappar på att laga bilen. Men en bil behöver jag, så jag har väl inte så mycket annat val.

Har även börjat spana lite för våren/sommaren. Men säger ingenting förän jag vet säkert :)

Funderar på att åka hem nästa helg, så jag får hem och jaga lite sjäv. Eller fiska lite. Var sväldigt länge sen jag var och angöade sist. Hade varit så kul att göra det igen! Men få se hur allt ser ut då, om jag har råd med det eller inte. Ska ju till näringsterapeuten nästa torsdag med. Är ju inte direkt gratis det heller, men absolut värt det!

Har även insett att det nog inte blir någon schäfer i år, som det ser ut nu. Får det knappt att gå runt nu med 2 hundar. Hur ska det då gå med 3?? Få se sen när det börjar närma sig sommaren. Men det ser inte ljust ut.

Nej det var en liten uppdatering. Få se när internet låter mig få uppdatera härnäsy :)
Kram kram

Drömmar

Ja drömmar. De är svåra men kan var ack så härliga! Det är härligt, men samtidigt jobbigt, med såna drömmar då man vaknar och vill somna om igen för att veta slutet. Jag har drömt lite på sistone, idag ville jag bara somna om och fortsätta jobba. Men det går inte så bra när man ska jobba. Men lite gick det iaf ;)

Ibland önskar jag att jag kunde tyda de drömmar man drömmer. Men ska kanske ringa och prata med Sandra sen, hon brukar kunna sånt där lite mer. Tror hon har en bok om att tyda drömmar. Jag har drömt en del om killar på senaste tiden, lite blandat, men oft om de jag redan känner. Men så brukar det väl kunna bli. Gahh ibland önskar jag bara att drömmarna kunde slå in! Men det känns omöjligt, men kanske. Man ska leva på hoppet som Johan säger :)

Ibland drömmer man något och sen lite senare i livet så kan man komma på sig själv att det här har hänt förut. Det är lite roligt, lit komiskt. Att man drömmer om en sak och sen sker det. Man säger samma saker, gör samma saker i verkligheten somi drömmen. Har ni varit med om det? Väldigt facsinerande (eller hur det stavas :P).

Och sen gjorde inteTwilight filmerna drömmandet bättre. Vart ju lite småkär i filmerna. Men det är härligt att vara kär, jobbigt bara då kärleken inte blir besvarad. Har hänt mig några gånger, händer alla.

Nej prata om något annat kanske :) Ska ta och äta lite frukost nu och sen lite jobb. Kan inte ha Alice lös nu för de är här och håller på och sätter upp ett garage till chefen. Så de har stora lyftkranar och skit, så vill väl inte ha henne lös heller, för hon skulle garanterat sticka dit. Och då man inte har 100% lydnad på hunden så är det lika bra att ha den kopplad :) Tur de slutar 4. Då kan brallis få följa med ut! Så det blir till att gå lite med dom sen.

Kan även säga att jag kände mig gladare igår än på länge :) Finns några stjärnor som förgyller mitt liv just nu, kompisar. Det är skönt. Såna som får mig på bättre humör, finns där när jag behöver prata och som stöttar mig. Ni vet nog vilka ni är, om ni läser bloggen förstås :P

frukost var det :) Ska skriva mer sen om internet vill min väg. Försökte lägga upp en bild å, men internet ville inte så långt :)
Kramkram

Åhhh

Tror jag är lite kär ;)  Har kikat på Twilight 2 idag, åhh gud säger jag bara! Tycker Edvard och Jacob är väldigt sötsnygga! Gillar Jacob när han klippt håret, som en helt annan person :) Och så det här otroliga gör det så spännande :) Nej det är riktigt bra filmer, kan varmt rekommendera dom!

Nej faan jag beter mig nästan som en fjortis! nej inte klanka ner på fjortisarna nu, men det känns nästan så :P Men ack så bra de var, satt som fast naglad framför datorn! Nej nu ska jag nog prata om något annat.

Jag ska kika klart på film sen så blir det sängen. Bara rasta av hundarna :) Så nu har jag skrivit av mig lite :P

Hörs sen alla bloggläsare :)
Kramkram

Äntligen kan jag uppdatera!

Tänkte uppdatera bloggen redan i fredags. Men internet har inte varit särskillt sammarbetsvillig nu i helgen. Men nu sitter jag inne hos chefen, så nu har jag bättre kontakt med nätverket :)

I fredags hade jag och hundarna myskväll. Vattnet kom tillbaka där på eftermiddagen, riktigt skönt! Firade det med en dusch ;) Sen for jag till glasbanken (eller gröna kyrkan som Jonte kallade den) och handla 4 cider. hem och fixade 3 rättersmiddag.

Förrätt: Räktoast :) Måste säga att jag är riktigt duktig på att laga mat, och göra god räkröra ;)


Till varmrätt bjöd jag mig själv på marinerat älgkött, potatisgratäng (köpt, riktigt god!) och sallad :) Lite sås vart det med. Det var mums! Och till det självklart en cider.


Efterrätten väntade jag ganska länge med, vart rätt mätt av de två första rätterna :P Men till efterrätt bjöd jag på gammeldags vaniljglass med hallon :)


Tittade även på en film på kvällen, Ghost of Girlfriends Past. Den var bra, lite rolig :) Myste med massa levande ljus och djuren :) En trevligkväll.


Det var väl fredagen. Lördagen såg ut på typ samma sätt. Jobbade, åt 3 rättersmiddag med lite mys i soffan framför en film. Såg Twilight, riktigt bra film!! Så nu väntar jag spänt på att få se tvåan!

Idag blir det lugnt, samma som alltid. Mys framför en film. Börjar bli lite uttjanade nu, men det är väl trevligt. Man ska väl njuta så länge det varar.

Försökte ta en egobild på mig själlv, men är inte så duktig på det. Försökte iaf :P


Nej nu ska jag snart gå tillbaka och städa lite åt hundarna. Sen är jag typ klar för dagen, ska bara stänga in dom ikväll.

Få se när jag kan skriva härnäst!
Kramkram

15 januari

Kul att se att det är lite folk som besöker min blogg, inte så många men några stycken :)

Idag har jag inte gjort så mycket, mitt liv känns rätt händelselös. Men ska ner nu och jobba lite sen så är det lugnt en stund. Få se om jag ska gå in och låna duschen hos chefen. Och lite sällskap hade jag velat ha, har ju tagit upp hur mycket mat som helst till helgen! Hoppas fortfarande på att Ida kan komma förbi en sväng, hade varit skoj. Får väl göra som mamma sa i värsta fall, sätta ut en skylt vid vägen ;)

Jag väntar fortfarande på att mitt vatten ska tina, men icke. Det vill inte som jag vill. Så jag får väl lov att vänta en stund till. Drygt bara. Men ska väl passa på att gå in och låna duschen nu då inte alla i familjen är hemma, för de kanske också behöver duscha. Slipper jag slåss om duschen ;)

Nu kikar jag på Extreme Home Makeover, men som sagt ska ner och jobba lite och sen ska jag nog ta en dusch. Få se om jag får lov att ta en tur till affären med, handla lite lök och så. Funderar även på att handla lite god dricka, någon cider att sitta och smutta lite på ikväll. Är ju ändå fredag och fredagsmys, även fast jag får mysa med djuren :P

Skriver nog lite mer senare om internet vill som jag vill.
Kramkram

Bilder som utlovat :0)

Idag har jag varit och besiktat bilen, fick 4 anmärkningar. Så nu har jag lite saker att slösa pengar på, som om jag inte hade det innan! Men Lill-Stig har lovat att hjälpa mig, han e snäll han.

Annars har det varit en lugn dag, jag har lagt lite älgkött i marinad. Stekar och grytbitar, och även tagit upp räkor. Så i helgen blir det kanon mat :) Ida kanske skulle komma förbi på mat, hade varit kul om hon gjort det.

Här kommer bilderna från nyår.


Alice är liiite för stor för bädden :)

Jag dricker lite cider :)

Sassa dricker vin

Och Sandra käkar nån bakelse :P

Lite flumbilder, Jag :)

Sandra

Sassa :) Gillar den här bilden, lovade att inte lägga ut den på FB. Men hon sa inget om bloggen ;)

Sen fick vi lite besök av Andreas och Mört Janne, även Eken var med fast han hamnade inte på bild.

Peter

Pappa och Klicken :)

Jonte

Det var fullt hus vill jag lova (inte så mycket folk då) men kul var det! Kom i säng sent, 7 på morgonen ;) Så hela fredagen var man typ död.

Men nog om det. Kul att festa i goda vänners lag :) Kul att träffa Sassa igen, var ett tag sen.

Nej nu så ska jag ta och göra något. Är så grymt socker sugen, hade kunnat baka lite. Men det är nog bättre att äta vindruvor :P Nyttigare med! Men godare med nå socker aktigt, få se vad jag gör :) Kan ju diska nu iaf.

Kramkram


Svårt med rubriker

Ja det är svårt att komma på något nytt varje gång...

Idag är det den 13e januari, Yubla skulle fyllt 6år idag om hon hade varit i livet. Men nu är hon inte det. Tänker på henne ibland men inte så mycket, vet att hon har det bra där hon e nu :) Min älskade schäfer :)

Annars så har jag varit till Västerås en sväng idag, jag bjöd Sandra på kunch typ. Jag stod för maten och hon fick diska :P Sen kom Ida förbi på eftermiddagen och vi fikade och pratade lite. Sen åkte jag hem.

När jag kom hem så var det väldigt varmt nere i hundhuset så vattnet där nere hade kommit igång. Yeah äntligen :) Så jag diskade all disk som var smutsig. Så nu är allt rent igen, skönt! Sen hjälpte Stephan mig med att fixa lite med bilen, har en lampa som lyser som går att få bort rätt enkelt, ska nämligen på bilbesiktning med bilen imorgon. Så det var bäst att få bort den. Jag hoppas inte på allt för mycket anmärkningar på bilen, håller tummarna :)

Nu försvann strömmen också, kanske lika bra att gå och lägga sig :P Tänkte lägga upp bilder från Nyår men tar det imorgon då internet inte riktigt vill min väg ikväll.

Godnatt alla bloggläsare :)
Kramkram


Funderar...

Håller på och funderar på hur jag ska göra. Vill så gärna hem och jaga innan det blir skjutförbud på älg. Men eftersom jag var ledig i helgen kan det bli svårt att få ledigt en helg till... Funderar ev på om jag ska skicka hem Lattja så pappa får jaga med henne nästa helg. Men jag vet inte om Lattja jagar lika bra med honom som med mig, men det kanske hon gör. Vart erbjuden sammåkning av Sören från Evertsberg, det är ju inte helt fel när man har lite dåligt ställt med pengar för denna månad. Alice går kanske att lämna kvar här... Hmm ska fundera och fråga stephan få se :)

Bara det inte är så kallt som det var nu i helgen, för då går det inte att jaga! Nej ska höra få se :) Hoppas på det iaf! Men annars så kanske Lattja kan lifta med med Sören :) Jag ska fundera få se.

Nu har jag bakat kladdkaka, var sugen på det så då gjorde jag det. Saknar bara lite choklad som jag kan ha på den varma kakan, det är gott :) Blir extra mycket choklad då och choklad är gott :) Men men, har inte det hemma just nu, får köpa det sen.

Nej nu ska jag kanske göra lite nytta, inte sitta här på mitt feta arsle och glo på tv. :P Ut och städa lite i hundgårdarna sen är det lugnt en stund till framöver :)

Lägger upp en bild på mig och Sandra som nu har flyttat till Västerås :) Ska åka och hälsa på henne imorgon tänkte jag.


Kramkram

yaeh

har på uppgift av Linda ändrat headern och tagit bort snön :) Har själv funderat på att göra det men har inte tagit mig i kragen, men nu blev det gjort :)

Har kikat på transformers 2 ikväll, riktigt bra. Tyckte ettan var bra så bestämde mig för att se tvåan, och den var bra den med :)

Nu blir det sängen. Jag håller tummarna på att det ska komma nå gubbar här imorgon och installera en stor fläkt som ska värma upp hela stället. Då kanske jag äntligen får tillbaka mitt vatten :) 1v utan vatten nu snart. Börjar bli lite drygt...

Nej godnatt nu alla.
Kramkram

Jobbdag

Har fått på hoppning av Linda att jag måste uppdatera bloggen bättre, så jag gör väl ett inlägg nu :) Dagarna går så fort så jag inte riktigt hinner med känns det som. Har varit gött med en ledig helg iaf.

I lördags blev det en tur till Stockholm, Lill-Stig fixade mina parkeringslampor fram. Jag är inge teknisk vad gäller bilar, så det överlämnar jag åt någon som kan :P Sen var det tänkt jag skulle träffa Putte. Men han skulle jobba och jag visste inte vad jag skulle göra under tiden så jag for tillbaka till Enköping.

Åkte och handlade och fixade en tvårätters middag åt mig själv. Orkade inte fixa någon efterrätt :P Det vart toastskagen till förrätt iaf, det skulle jag kunna leva på! Guuud så gott det är!! Älgkött till varmrätt :) Mums. Var bara en cider som saknades, men var nog lika bra att hålla sig till vatten. Sen hade vi myskväll med levandeljus och film :) Tittade på Ice Age 3 och Bedtimestories. De var bra, Ica Age var riktigt rolig.

Söndagen vart en morgonrocksdag, gick runt i morgonrock hela dan, det var gött! Tittade på 2 filmer på förmiddagen/eftermiddagen, The Lake House - riktigt bra film! och Monsters vs. Aliens - också bra. Sen åt jag middag ut en kortis med hundarna, var så kallt!

Vattnet nere i själva hundhuset har också frusit nu så nu kan jag inte diska heller. Kommer få lov att springa in till chefen hela tiden, kul! Går bara åt fel håll, men känner mig glad ändå. Ledigheten gjorde susen :)

Idag blir det jobba. Har varit ner och gjort lite så nu blir det en film och sen lite lunch. Sen ut och jobba lite. Går inte att göra så mycket när det är så kallt som det är...

Lägger ut lite bilder på Miss Li :) Min söta busiga kisse

Hon kikar också på film tillsammans med mig :P Lejonkungen 3 här.

Avslutar med en bild på mig och Alice :) Linda tog den då hon var här på besök.


Nej nu har jag iaf uppdaterat lite ang helgen. Ska se nästa gång internet är så här sammarbetsvilligt så ska jag uppdatera igen :)

Kramkram


Dålig uppdatering igen..

Men har en anledning till detta. Var till Gbg igår över dan! Och kan även säga för alla som undrar så känns allt mycket bättre nu :)

Jaja åter till gårdagen :) Fick en förfrågan i förrgår (onsdags) om att åka till Gbg och ställa en hund. Jag funderade lite men sa sen nej, tyckte det var lite tätt inpå. Senare på kvällen fick jag ett sms med samma fråga + att om jag åkte dit fick jag vara ledig tills på söndag! Det tackade jag inte nej till ;) Så då var det mycket funderingar på om jag skulle åka till Linda i Uddevalla eller åka hem till Venjan. Bestämde mig faktis för att åka tillbaka till Enköping och tillbringa min lediga helg här :)

Men iaf vart det en lååång dag igår. Först fick jag bara sova 2h. Klockan började ringa vid halv 3. Gick upp strax efter 3. Gjorde mig iordning och kom iväg vid halv 5. Tog ca 5timmar ner, var rätt halt.
När jag väl kom fram så fick jag inte vänta allt för länge innan det var min tur att gå in i ringen. Kan säga att jag plockade upp hunden efter vägen och olydigare hund får man leta efter!! Men hon fick en 1:a och ett HP så det var ju bra.
Hemresan tog nog närmare 6½ timme. Då jag stannade efter vägen och försökte sova, utan framgång. Och så hade jag inte lika bråttom hem. Bättre att ta det lugnt så man kommer hem helskinnad. Var hemma strax efter 9 på kvällen. En jobbig dag. Kände mig nästan full när jag klev ur bilen, så var rätt trött i skallen.

På min första lediga dag sov jag till 12, det var skönt. Åkte till mekonomen handlade lampor. Sen till Annika där jag var fram tills nu nästan. Vi pratade om det mesta och kikade på På Spåret. Var helt rätt personer som fick ta över efter Ingvar och Björn :)

Nu blir det en middag och sen film + sova. Få se om det blir en tur till Stockholm imorgon :)

Kramkram

Känner mig fortfarande irriterad

Men inte så farligt som igår, men får väl lov att stå ut! Pina mig igenom det... Tur jag har djuren. Helst hade jag velat åka hem nu, men mamma säger att jag borde vara kvar. Så får väl lov, för pengarnas skull.

Och snälla Jonte sa att han kunde komma ner med en bil om det varit så att skulle hem. Snäll han e :) Johan skulle kolla om de behövde nå hjälp i Sälen. Faan tom ett jobb i Sälen lockar mer, och de flesta vet ju hur jobbig senaste säsongen var. Största anldeningen är nog för att chefen hånade mig igår! Och det gjorde mig så förbaskad. Vilka snälla vänner jag har som är villiga att hjälpa mig :)

Kallt och jävligt är det i lägenheten med, vattnet till duschen och toaletten har frusit igen. Är såå less på allt nu. Bara krångel. Önskar Linda var här och roade mig med sitt prat :) Vi hade så kul när hon var här sist. Mycket prat om allt möjligt, det var kul!



Det är nu man önskar att jag hade kompisar på närmare håll, som kunde komma förbi och förgylla livet nu. Medans jag sitter här å tråkar... Ida kanske? :) Ska fråga om hon vill komma över på mat.



Kanske ska åka och hälsa på de en dag :) Men har inte så mycket pengar denna månad... Mamma och pappa sa att de skulle hjälpa mig med hundmaten iaf, så det blir ju skönt. Ska åka och handla lite ikväll, så jag har lite mat. Just nu är det dåligt med mat hemma. Blir till att snåla denna månad, tur jag har älgkött annars hade det inte gått.
Nej får väl lov att gå ner och jobba lite, för hundarnas och min skull. Så de får det lite rent hos sig och får mat. Skriver kanske mer sen, om internet vill.

Kramkram

är grymt irriterad idag!

Vill inte skriva om vad här, vill ni veta så kontakta mig. Men kan då säga att jag är grymt irriterad! Håller på att gå i taket! Gahhh! Har varit det typ hela eftermiddagen/kvällen! Börjar få lite ont i huvudet nu och bli trött, irretationet tar väldigt mycket på krafterna.. Faan att jag inte satt upp min boxningssäck nu, då hade den fått sig en jävla omgång! För att jag ska få ur mig lite ilska.

Nej nu ska jag försöka att sova och se om jag blir av med irritatonen. Känner mig grymt irriterad! Skit alltså! Kan säga lite lätt att jag blev typ hånad av chefen idag, kul!

Ahhhhh! Nej sova nu och sluta vara irriterad, men det är svårt!

Godnatt nu


Är less

På jobbet. Älskar att jobba med hundar. Men när jag aldrig får vara ledig så lessnar jag. Faan tänk om man kunde vinna på Triss, 50 000 i 25 år. Det hade varit grejer! Då hade jag struntat i och jobba och börja med min framtidssatsning, polishundar :) Men man får inte alltid som man vill. Tur skulle man haft! Men det har jag inte heller, inte i varken kärlek eller spel...

Kärlek ja.. tänk om allt var som på film? Man hittade sin karl och levde lyckliga i alla sina dar :P Tittade på The Ugly Truth igår, och rekommenderar den starkt! Tyckte den var riktigt bra :) Och så gillade jag killen, Gerard Butler. En riktig man minsan ;) hahaha Nej nu får jag sluta med att drömma och återgå till verkligheten :)



Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja packa, har en hel del som jag ska packa. Och jag har dragit ut på packningen hela dan, vill inte... Men behöver pengar.

Har fortfarande inte skaffat något nytt bredband så jag kommer nog inte uppdatera bloggen på ett tag :) Så ni är medvetna om det.

Ha det så bra alla läsare!
Kramkram


Dålig uppdatering

Nej nu får jag ta och skärpa till mig och uppdatera lite. Men har inte orkat... Har inte sett det här så viktigt, utan det har hamnat på sidan av. Har fått lite påbackning av Linda att uppdatera bloggen, så nu tar jag mig i kragen och gör det :P

Har inte så mycket att skriva ändå. Det är nytt år och idag har det varit vargjakt i byn, men de överlevde tyvärr idag. Och nu är jakten avblåst för vi har skjutit fullt i dalarna. Det har gått fort, jakten på varg. Bara en dag.

På nyår vart det kalas, lite för mycket. Gick och la mig vid 7 och upp 12. Jag var inte pigg! Så har bestämt mig för att inte dricka på ett tag, man märker hur jävla dåligt kroppen mår av det! Och när jag ska dricka nästa gång så blir det lugnt :) Jag har inte avgett några nyårs löften, för de kommer jag ändå inte hålla :P

Nej nu blir det snart film och mys med familjen, men längtar lite till mitt eget place. Men det är ju lite ensamt där, även fast jag har hundarna. Jaja alltid är det nåt :)

Skrover kanske mera sen?? :P
Krakram

RSS 2.0