Hej alla glada!

Ja jag har hållt på och funderat på det här som jag skrev senast. Och har insett att det är jag själv som väljer att inte följa med och vara med folk. Det är jag som hellre gör något med hundarna än att umgås med någon annan. Jag älskar mina hundar mer än något annat! De är mitt liv :) Just nu längtar jag till helgen då det blir flytt. ska bli kul och spännande att se vad det är för än skola!

Jag längtar längtar längtar! :D Och på lördag börjar björnjakten :) Känns som att det flyter på någorlunda nu i livet. Är bara en lägenhet jag vill ha tag på i Bro, så jag kan ha alla hundar med mig. Vill ha alla mina älsklingar med mig :) Men det ordnar sig nog.

Visst finns det saker som jag saknar i livet, men det kommer :) Hehe jag tror de flesta som känner mig vet vad jag pratar om ;) Eller hur mina kära vänner?

Imorgon blir det en tur till Mora, ska vaccinera hundarna och färga håret. Vet inte vilken färg jag ska färga än, men tror ändå att det blir mörkt, de flesta tycker mörkt och jag känner mig lite trött på det blonda samtidigt som jag vill vara blond. Det är lite svårt det där men det ska nog gå bra :)

Nej nu ska jag ta hand om vovvarna, ge dom mat och ta ut dom. Sen ska jag fortsätta med hemsidan jag håller på och donar med :)
Kramkram

Känns bättre :)

Japp efter att jag fått gråtit av mig + prata med Linda så känns allt så mycket bättre. Och att jag tränade med en duktig Cula gjorde saken mycket bättre! Hon är så duktig min skrutta <3

Tänkte bara skriva att allt känns bättre, så ni inte tror att jag deppar ihjäl här ;) Nu ska jag sova. Jobb imorgon :)
Natti!

Lite depp idag

Ja jag känner mig lite depp idag. Det kommer och går lite i perioder, men nu känns det lite mer. Samtidigt som livet känns toppen, jag har fixat saker som jag ska, jag ska flytta/börja plugga om några veckor, har sökt lite lägenheter. Så känner jag mig lite deprimerad, tur jag har världens bästa vänner som alltid ställer upp för mig i allt. Vad vore jag utan mina älskade hundar, helt ensam. Så har det känts några dar nu. Jag har en kompis som jag kan prata om det mesta med och det är Linda. Men hon bor en bit bort, visst egentligen inte mer än ett telefonsamtal, men iaf. Hon har det jobbigt iaf, drygt att belasts henne med mina bekymmer med. Men hon kan göra mig glad i då det känns jobbigt, vi kan få varandra att skratta.

Nej det som är just nu är att jag inte har någon "riktig" kompis i byn, som vill umgås med mig. Känns som att de flesta gillar Sandra bättre än mig. Jag kanske är fånig men det känns så. Jag har alltid haft svårt att få vänner, fast att säger att jag är social. Hade jag inte haft Samdra i Mora och Forshaga hade jag nog varit värsta enstöringen. Men jag ser inga probelm i att få vänner nu när jag ska flytta, allt känns bra till det. Men det är just nu i byn. Då Sandra och Sassa umgås hela tiden, och när jag är med så pratar de på att de ska ha tjejsnack, och jag vill också ha en som jag kan prata med här. Som vill prata sånt med mig. Nej det här inlägget blev jättetråkigt. Plus att jag sitter och gråter för mig själv nu. Usch. Jag vill bara ta min hundar med mig och bosätta mig i skogen för mig själv, ska åka till Buråberg nästa helg. Hade jag inte jobbat hade jag åkt dit redan nu.

Måste ju även säga att jag har två stjärnor till som förgyller vardan, visst vi hörs mest bara på sms, men det gör mycket. Hehe de får mig också att skratta. Nej det här är en övergående period, det kommer nog att kännas bättre om några dagar. Åker nog till Buråberg redan på torsdag nu när jag tänker efter. Jag och mina underbaraste <3

Vickan är också en stor stjärna som jag tycker väldigt mycket om, är nog iaf den som jag har närmast här i byn. Jag och hon är på samma våglängd.

Kan ju säga en rolig sak iaf, jag har anmält Cula till MH nu i sept. Ska bli riktigt skoj! Ska nog ut och träna lite med henne nu, så jag kommer på andra tankar. Sen mysa ner mig i sängen med lite tända ljus och en till film :)

Kramkram alla glada

Ajsinbajsin på mig!

Ja nu har jag varit RIIIKKKTTTIIGGGT dålig på att uppdatera bloggen! Men jag har inte haft lust eller orkat, har faktis haft fullt upp med annat. Och det är ju gött att ha någe att göra :)

Det har hänt lite grann sen sist, är ju iaf nästan 2v sen jag uppdaterade bloggen!

V29, ja den veckan var det fullt upp. Tisdag-Onsdag var jag och Lina till Skejsnäs och hälsade på Sandra och David. Vi blev kvar över natten, åt gott och hade det trevligt.

Fredag jobbade jag först, sen bakade jag skrållor. Efter skrållbaket var det hem å byta om och fara iväg på gocart i Mora. Det var riktigt kul! Först  körde vi några varv för att se vem som fick den bästa varvningstiden, inför finalen. Så den som fick bäst fick starta först, näst bäst som tvåa osv. Så det var David som hade bäst tid på 1.00 kanske precis. Jag kom 2a på 1.03. Ida och pappa 3a respektive 4a på 1.05. Sen var det sölkorvarna som kom i mål på lite senare tid, tror Mamma hade 1.14 och Sandra 1.16, ja någe sånt :P
Så jag startade som tvåa iaf. Vi kör fram till starten och gör oss klara. Jag satt där och vänta och när det blev grönt så var det plattan i marken, full fart framår. Och jag tog starten klockrent! Så jag ledde från start till mål ;) Jag och David, för David var mig hackihäl, varvade alla utom pappa. Men hade det varit ett varv till hade vi varvat han med ;) Riktigt kul var det! Så det kommer David få höra hela tiden ;)

Sen jobbade jag hela helgen, delad tur söndag och måndag. Sen har jag jobbat tisdag - fredag. Så mycket jobb nu! Men det ör bara bra :) Kommer sitta fint i plånboken sen :P

I torsdags denna vecka åkte vi till sälen direkt efter jag slutat jobba. Det var Sälen dagen där och så skulle vi till Marie och Sune sen och äta mat. Det var lika trevligt som alltid :) Jag var chaffis då, skulle upp och jobba på fredagen så det var lika bra. Vi kom väl hem vid 2 tiden på kvällen, så det var väldigt segt att gå upp på fredagen!

Fredag var det först jobb, sista dagen på kyrkberget! Så nu är det över :D Om de inte ringer nå mer vill säga. Dagen innan då vi var i Sälen var jag in till Sara Lind, och hälsa på. Och då sa hon att hon tyckte jag skulle komma till sälen idag fredag med, och gå med dom på öltältet. Så jag gick i valet och kvalet hela fredagen om hur jag skulle göra! Så jag tog mig en dusch vid 7 och efter det bestämde jag mig för att åka iväg till sälen :) Och det vart mycket trevligt, så jag ångrar icke att jag åkte dit. Little Boo and the virgins (risk för stavfel) spelade i tältet, kul med live musik. Jag och Cula fick sova över hos Sara och Alex, så det var snällt.

Lördagen var det till att gå upp och åka hemat, för det skulle bli notdragning lite senare som jag skulle vara med på.  Så jag svängde in hos Farbror Anders på vägen och plockade upp pappa, han hade varit där på fest kvällen innan och blivit kvar över natten. Hem och ta hand om vovvarna lite, sätta sig vid datorn, fixa matsäck, äta mat, köra iväg matsäcken till båthuset och sen cykla dit. Fint väder bjöds det på i början, sen molnade det på men vi klarade oss undan regnet, tack och lov! Jag fick dra en gång, och då  fick vi fisk, jag kunde det där tydligen ;) Men jag klarade bara av att dra en gång, sen fick jag så ont i händerna. Jag har vääldigt känsliga händer, jag klarar inte av jobb där jag måste tvätt händerna mycket, då blir huden torr och spricker i fingertopparna. Så nästa gång det blir fiske blir det handskar på :)
De kom iaf 4a av 20lag på nästan 9kg, så de var nog iaf hyfsat nöjda. Sen bidde det efterfest hos Holen, jag var där till 1kanske, sen tog jag, Jonte och Fredrik sällskap hem. Orkade inte vara kvar längre. Så vi var hemma till halv 2 ungefär.

Idag (söndag) blir det lugnt. Drömde inatt att jag hade en katt, hehe nej då. Jag drömde att jag hade det rent och städat i rummet och tänt alla ljus. Så jag ska nog städa lite nu och ha lite myspys för mig själv sen :) Eller ja, hundarna är ju här med.

Det som annars varit under de här veckorna är att jag har spårat med både Cula och Alice några kvällar. Och Alice börjar tycka att det blir mer och mer skoj. Cula kan ju redan spåra väldigt bra, men jag har börjat lägga på en 2a vinkel, och det funkar bra. Ska försöka lägga spår ikväll om det håller uppe.

Ja, det var det. Nu ska jag nog ta och städa lite så jag blir lite pigg, för så länge jag ligger i  sängen kommer jag att vara trött.

See ya!
kram

RSS 2.0