Låååångt mellan uppdateringarna nu...

Men har helt enkelt inte riktigt orkat eller känt att jag haft tid, men nu kände jag för att uppdatera. Jag har velat göra det en längre tid, men eftersom min dator varit på lagning så är det först nu jag har kunnat gjort det.

Mycket har hönt sen sist. Jag har skjutit en gris, Lattja har skällt gris och hjort, hon har även hunnit med att bli påkörd (men ingen större fara där).

20 nov var det 2 år sen jag tog bort Yubla, tiden går fort. Jag bär henne alltid med mig i mitt hjärta, men jag försöker fokusera på nuet!

Lattja och Yubla <3


Jag har varit på en praktik på skolan, 5v hos en viltmästare. Roligaste praktiken jag någonsin varit på! med jakt, hundar och hästar på schemat, fullkomligt underbart :)


Skolan går bra, trivs väldigt bra! Håller på och fixar eget boende, det ska bli fantastikt skönt att få ett eget. Miss Li har även fått flytta ner till oss, hon trivs riktigt bra med att få vara med matte.


Det har nu även varit jul nu, jag jobbade hela jul för att tjäna extra pengar. Alltid bra att ha när man är fattig student :P Moster och Adam kom hit på juldagen. Jag har faktis varit snäll i år med, så jag fick några julklappar. Fick bl a, ett par nya byxor, linser, inbetalning till nyårs festen här i byn + några cider, presentkort på en frisör salong, pengar, presentkort på djurmagazinet och lite annat. Så jag var nöjd!


Snart är det dags för nyårsafton och partyyy! Ska bli grymt kul!!


Har ju även drabbats av jakyabbstinens, har sett lite älgar när jag åkt bil och då har jag känt ett jaktsug. Inte att få skjuta, utan att få smyga fram på ett ståndskall där hunden står och gör ett kanon jobb och skäller på. Känslan, adrenalinet att försöka ta sig fram så ljudlöst som möjligt, och komma så nära som möjligt. Det är kul! Men det är tyvärr för mycket snö, så jakten är slut. Lattja ska även ta det lugnt ett tag till, så jaktsäsongen är slut för hennes
del. Så hon får vila fram till nästa säsong, då ska det jagas som f*n! Skjuta allt ;)


Ska försöka skriva liiite oftare i bloggen :)

Avslutar med två julbilder på hundarna, som vi tog på julafton.

Första bilden är på alla våra odjur.

Andra är på våra fina jämthundar. Det är fr v, Svea, Lattja och Mimmi.

Så på återseende!
Kram


RSS 2.0