Sovdags!

Vad skönt det var med en varm dusch! Man blir lite frusen när man har ridit och sen stått still ett tag. Men nu är jag upptinad igen, lagomt till att jag ska sova.

Har tänkt idag att det finns två ställen som jag trivs bra på. Den ena är i skogen, älskar skogen över allt annat! Finns inge härligare än gå ut i skogen, är så lugnt och fridfullt. Sen om man är där och jagar eller bara sitter och njuter på en stubbe, det spelar ingen roll. Enda gången som de är hemskt att vara i skogen är när myggen och knotten finns! Då håller jag mig helst hemma ;) Det andra stället är faktist i stallet, eller med hästarna. Kan stå i hagen hur länge som helst och klappa och mysa med dom!

Har varit och ridit idag, och det var lika trevligt som alltid. Har fått i uppdrag att nästa hång försöka trava/galopper lite med henne. Få se hur det går! Börjar även bli mer och mer taggad inför helgen, ska bli grymt kul! Hehe fast jag är lite nervös med, men det ska nog gå bra! Sen kom Maria dit, så då fastnade jag ett tag. Vi ses ju inte så ofta (mot hur ofta vi träffades när jag praktiserade) så det blir lite snack :) men det är trevligt! Imorgon ska jag nog bjuda henne på min chokladtårta ;)

Nu ska jag ta och sova tror jag, tänkte försöka hinna med en lång promenad med hundarna imorgon innan skolan, få se hur det går ;) Jag är ju känd för att vara väldigt morgonpigg, eller inte!

Natti!


Förmiddagen

Idag har jag haft sovmorgon! Men jag vaknade vid halv 8, fast jag valde att somna om. Egentligen så borde jag nästan gått upp för då hade jag haft lite mer tid innan skolan.

Har varit ute med hundarna på en långis för kompensation för att jakten tar slut idag och jag inte kan ut och jaga. Ja mest kompensation för Lattjas skull då. Känns verkligen trist att det är sista jaktdagen med hund, på allt vilt utom hare. Så nu är det bara att vänta 7mån innan det är dags för jakt igen! Trist även att snön ska förstöra så mycket med... Men i Augusti ska det jagas grävling! Då får grävlingarna passa sig i skogarna ;)


Lattja med sin grävling, skjuten efter nästan 30min ståndskall aug-09.

Tänkte ett tag om jag skulle ut här på skolans marker och jaga lite med Lattja, men kom på igår att det tillhör ju Stockholms området = hundförbud. Så typiskt! Hehe hemma hade vi aldrig något hundförbud, hade aldrig hört talas om det förän jag flyttade hit och började jaga här. Så man lär sig något nytt varje dag! Hemma så är det pappa som brukar säga att "nej det är för kallt" "det är för mycket snö". Men här är det inte så... Jaja nya tag nästa jaktsäsong! Då ska det skjutas gris! :)

Dagens promenad i solen var underbar! Jag satte på mig solbrillorna, musik i örat (bara det ena så jag ska höra lite grann iaf) och sen ut i solen och gå. Som en riktig stekare ;) Försöker få lite bättre ledarskap på mina hundar, för de är alldeles dryga och framförallt Lattja. Men jag tycker att det går bättre och bättre, bara man är konsekvent så ska det gå! Hade det inte varit för att jag skulle hinna hem och äta innan skolan så hade jag kunnat gå mycket längre. Så nästa gång får jag allt gå upp i tid om det är fint väder!

Nu ska jag packa i skolsakerna och knata bort till skolan. Efter skolan så ska jag bjuda Dessi på lite chokladtårta och kakor, sen blir det stallet och rida lite :)

Kan ju säga till er att jag troligen kommer uppdatera bloggen varje dag, men mest kvällstid. Så då behöver jag inte skriva det på fb hela tiden. Är ni intresserade av att läsa vad jag gör så kan ni kika in då och då! Uppdaterar nästan hela tiden nu som sagt! :)

Skriver kanske mera ikväll!
See Yaa :)

En rolig dag!

Ja idag har det varit en rolig och trevlig dag!

Hehe men började dagen med att försova mig, inte så farligt egentligen. Hade planerat att jag skulle åka halv 8 härifrån för att hinna svänga förbi Thoresta och släppa ut hästarna. Men jag drömde väl så trevligt så jag hörde inte väckarklockan, vaknad 7.24 och jag skulle ju åka halv. Så det vart lite fart på mig då :P Då var jag glad att jag varit duktig och lagt fram allt dagen innan så det bara var att hoppa i grejerna och åka.

Det gick bra och släppa ut hästarna. Var framme där vi skulle samlas 8.20 och vi hade sagt 8.30, så det tyckte jag att jag gjorde bra! Var en fantasisk dag med riktigt fint väder! Blåste lite grann, men det gick vägen så länge man gick. Tyvärr så var det ju hundförbud (då marken ligger på Stockholmsmarker). Så vi fick agera hundar själva med blandat resultat. Vi delade in oss i lag och sen turades vi om att gå och sitta på pass.

Jag fick inte skjuta något, men såg en hare i första drevet, 3 rådjur i andra och 3 rådjur i tredje. I fjärde och sista såg jag ingenting alls, bara en massa kråkor.
Vi fick 4 rådjur sammanlagt.

Sen åkte jag och hämta hundmat till mina flickor, så nu har de så de klarar sig några dagar iaf. Hem sen och bytte om till ridkläder. For till stallet och mockade lite, sen red jag på Vera en liten stund. Och avslutade med att ta in hästarna och ge dom lite "kvällsmat".

Nu har jag ätit lite mat, tomatsoppa och vitlöksbröd. Blir lite fika sen tror jag. Hehe men sitter så skönt i sängen så vet inte om jag vill flytta på mig särskillt mycket! Kommer nog sitta här resten av kvällen, utom när jag ska ta kvällsrundan med hundarna :)

Kanske ska se om jag orkar ta en varm dusch sen, känner mig ganska frusen efter dagen... Få se hur jag gör!
Skirver kanske mer sen!

Tankar kring hundavel...

Ja jag har hållt på och funderat en del på hundavel, och framförallt jämthundsavel. De har ju som krav att hundar som ska gå i avel och är födda 2009 och senare, ska vara ED röntgade (armbågs röntgade). Men jag förstår inte varför folk som parar med äldre hundar inte röntgar armbågarna med. Om man ska förebygga en "sjukdom" så är det väl bättre att göra det så tidigt som möjligt. Har aldrig förstått det! Det är ju även skönt att veta att hunden är fri fram och bak. Lattja är då röntgad fram och bak.
Visst när hundarna är 5-7 år så kan de ju ha en del förslitningar på armbågarna. Men är de yngre, mellan 2-4 så kan man ju röntga dom tycker jag. Men folk tycker inte som jag gör :P

Har även funderat på hur folk tänker som har parat en tik 4 ggr, och den har lämnat två valpar med epilepsi, varför fortsätter man då och parar på den? Finns verkligen idioter! Nej jag förstår inte hur folk tänker... + att när den här personen fick första valpen drabbad av epilepsi så tystade han och hundägaren ner det. Nej blir så irriterad..!!

Men det finns många som är duktiga med när det gäller hundavel!

Förresten så var Anders och parade Sveas mamma, NORDJ(LÖ)CH SEUCH Vanådalens Jassa, förr helgen. Så får se nu om det blir några valpar om 8 v! Ska jag hem och mysa med lite puppisar! :)


Lattja, som äntligen börjar bli fin igen!

Ja nu vart det två inlägg på kort tid! Blir nog inget förän imorgon nu, uppdatera om hur jakten gått :)
Byebye

29 januari

Hehe igår kväll vart vi bjudna in till grannen på inflyttningsfest. Så jag gick ut med hundarna, svepte två cider och sen gick vi dit. Jag och Karolina. Vi tänkte att det blir väl inte så länge. Gick dit vid 11 och kom hem vid 2 :P Så det vart längre än vad vi trodde! Men det var väldigt kul och trevligt! Hehe vart mycket skratt.

Jag vaknade vid halv tio i morse, så då satte jag på lite musik och låg och filosoferade ett tag. Sen gick jag upp och duscha, åt lite brunch (jag tycker att det borde heta frunch istället för brunch), gick med hundarna till rasthagen så de fick busa av sig lite energi. Hem och började baka. Gjorde en fransk chokladtårta toppad med vitchoklad och sen hallongrottor (som vart väldigt platta :P).



   

Jag och Karolina tog sen en promenad med hundarna och fotade lite :) Eller jag fotade XD


Tuva, Pocca, Cula och Lattja

Mina fina flickor! <3 Cula och Lattja.

Har även varit bort till stallet och tagit in hästarna. Gillar Evelyn, hon är så söt. Så nyfiken när jag kom och skulle hämta hö i hagen. Kommer fram och verkligen har en sån där nyfiken blick "vad gör du? vad har du där?". En riktig sötnos ^^

Har även unnat mig en tre rätters, ovanligt va?? Lite lördagsmys med tre rätters och levande ljus med dom bästa, bara Alice som saknas <3 Förrätt vart tomatsoppa och vitlöksbröd :) Varmrätt klyftpotatis och marinerat älgkött. Och efterrätten har jag inte kommit till än då jag vart ganska mätt av de två första rätterna! Så nu sitter jag i sängen, kikar på filmen på 3an och smälter maten. Börjar bli väldigt varmt på rummet, det är väl de levande ljusens fel, men det är så mysigt så det är det värt! Men det blir iaf chokladtårta och glass till efterrätt och kanske en kaka :P En cider till det också kanske? Har redan druckit en till maten, men blir nog en till till efterrätten!

Nej ska se klart på filmen sen en promenad med hundarna. Som också fått lite lyxmat, då torrfodret börjar ta slut och det var tänkt att jag skulle få färskfoder idag men det blev inte så. Så jag gjorde eget "färskfoder" på kokt potatis som jag mosade ihop med en stor klick smör, i med köttfärs och sen lite grädde. Blandades ihop och sen på med lite torrfoder. Hehe de tyckte det var mums! Cula morrade t om åt katten när hon närmade sig hennes matskål, har hon aldrig gjort förut! ;)

Imorgon vankas det jakt! Ska bli kul! Tycker både jag och Lattja :) Så ska försöka lägga mig i tid då jag ska hinna åka förbi stallet och släpppa ut hästarna på morgonen.

See Yaa!


Röntgen och hästmys

Ja dagen började med att gå upp halv 6 för att komma iväg i tid till röntgen, skulle ju åka enda till Åkers-Styckebruk. Resan gick bra och jag var framme halv 8 (åkte ungefär kvart över 6 hemifrån). Hade tid 8 så jag fick sitta och vänta ett tag. Veterinären var jättebra! Är väldigt glad över att Fredde och Helen sa åt mig att åka dit (eller de bokade tiden ;)), kommer absolut åka dit fler ggr och röntga hundar!
Han tyckte att plåtarna såg bra ut, så nu är det bara att vänta på resultatet!

När jag kom hem igen så åt jag lunch och sen packade jag i kameran och åkte till stallet. Skulle träffa Maria vid 1, så jag passade på att åka dit lite tidigare för att ta kort och mysa med hästarna. De var i hagen så jag gick ut dit och tog en hel del kort. Evelyn var väldigt nyfiken på vad jag gjorde när jag satt på backen och tog kort, hon smakade även lite på min dragkedja på jackan. Stod även och myste med Vera, hon la huvudet på min axel, jag la ansiktet mot hennes hals och så stod jag där och klappade henne. Det var väldigt mysigt! ^^ Ska åka och mysa med dom fler ggr! :) Vart även en hel del bra kort på dom, ska lägga ut några av dom här nere.

Maria kom strax efter 1 så jag hjälpte barnen att ställa i ordning Dixie, så de skulle få något att rida på. Och sen gick vi till ridhuset och hade lektion, kom en tjej från Enköping som är ridlärare på Håbo ridklubb (tror det hette så). Så hon hoppade lite med sina två hästar.

Vart en hel del snack, ska kanske åka och våldgästa Maria imorgon om hon inte har för mycket att göra. Hon ska få bilderna från idag :) + Att jag ska hämta lite mer hundmat! Ska även fixa lite fika så vi kan fika lite, bara jag och hon för annars tar fikat slut så snabbt :P

Har även gjort tacogratäng idag, den vart god men liite för stark. Men det gick att äta :) Ska snart ställa mig och baka lite tror jag! Inför morgondagen, och sen ta en promenad med vovvarna innan det blir slapptid framför tvn.


Lilite

Slända

Vera

Evelyn

Evelyn vart glad att se mig ;)

Dixie

Vera och Slända mumsar hö

Diana rider Dixie

Jill, som var där och tränad hoppning. Riktigt snygg häst!

Väldigt fin!

Hoppar

Hoppade väldigt onödigt högt :P

Thor rider Dixie

Jill har bytt häst

Väldigt fin också :)

Hoppar

Det var nåågra av bilderna från dagen, tog "bara" ca 470 bilder idag ;)
Nej det var allt för denna gång. Jag ska ta och ta ut mina odjur strax så de får gå lite.

See yaa!

Torsdagens bravader!

Ja idag har vi bara haft en lektion, då redovisade jag mitt projektarbete. Tyckte att redovisningen gick bra! Hehe fast jag skulle nog ha tränat lite mer ;)

Sen när lektionen var slut så bjöd jag Dessi på lunch, tomatsoppa och vitlöksbröd. Lika gott som alltid ;) När vi ätit klart så tog jag kameran med mig och så gick vi med alla 5 hundarna till hundrastgården och släppte dom där. Tror Lattja var den som var gladast över att få springa lös!

Vi var där nog i mellan 30-40min och det vart ungefär 660 bilder på den tiden ;) Så jag har haft lite att sålla nu! Ska lägga ut några av de bästa bilderna här. Lattja och Spirit var helt sålda på varandra och lekte som galningar. Cula försökte göra allt för att få uppmärksamhet, utan resultat ;)

Har även fått lite glada nyheter idag, jag är välkommen på praktikplatsen som jag hoppades på! Så jag är jätteglad, ska bli väldigt kul :) En lärorik praktikplats hoppas jag!
Det blir även jakt på söndag, ska bli grymt kul! Hehe längtar redan :) Och om jag har tur så blir det kanske jakt även på lördag, håll tummarna för det! Då blir både jag och Lattja glada.

Har även varit iväg med Angelica och Karolina och tränat med hundarna i växthuset. Märks att det var ett tag sen vi tränade, så ska försöka blir lite bättre att träna! Så vi kan börja tävla någongång ;)

Imorgon vankas det röntgen för Cula, så jag ska försöka komma i säng i tid ikväll så jag orkar upp imorgon!

Här kommer bilderna! Vart en del ;) Jag behöver inte säga att jag älskar att ta kort va??

Alla 5, Lattja, Spirit, Cula, Diego och Tian

Lattja levde livet :)

Spirit och Lattja, var helt galna i varandra :)

Culan

En flygande Tia

Spirit och Lattja

Tokar, Spirit är så fin!

Vacker kille :)

Busar

Lattja och Cula racar lite

Ett gruppfoto, ett lyckat sådant ;)

Vårat första försök till gruppfoto, gick så där. Men bilden vart charmig!

Cula och Lattja

Hehe diggar Lattjas stil!

Lattja ser gald ut ;)

Kramkalas!

Diego njuter

Spirit, Diego och Tian

Tokig Spirit

En flygande kanin ;)

Cula försökte som sagt få uppmärksamhet från de lekande vovvarna, utan resultat ;)

Spirit puttar omkull Lattja

"Se så stor jag är!"

Busvovvar

Culan, synd att inte öronen kom med bara.

Lattja och Spirit dansar vidare

En krock!

Lattja :)

En Tia som vill gå hem nu.

Fina Culan

Bus mellan Culan och Tian

Tian dansar

Diego

Spirit och Lattja.

Så nu ska vi försöka släppa hundarna oftare i rastgården så de får leka av sig lite :) Men härdanefter kommer inte Tian vara med då hon åker tillbaka till uppfödaren imorgon.

Nu ska jag göra lite nytta och ta ut vovvarna och sen sova lite kanske, eller nja kommer jag nog inte göra iaf ;)
See Ya!


Helt slut!

Jag orkar nästan inte ens skriva här om dagen, men tänkte göra det iaf. Så kan hända att det blir lite meningsbyggnadsfel och stavfel då jag är ganska trött.

Men dagen började i skolan och projektredovisningar. Var väldigt roligt och intressant att höra vad de gjort och hur det gått :) Jag ska redovisa mitt projektarbete imorgon, jag hade Lattja som projektarbete. Vildsvinsjakt med Lattja. Och det gick ju riktigt bra! Hon har ju jagat gris några gånger :)

Sen var det lunch dags och Dessi hade tagit med lunch till mig - makaronipudding (tror det hette så ;)). Var väldigt gott! Skönt att slippa laga mat själv. Jag tog en promenad med Cula, Lattja och Tian innan Dessi kom, och det gör jag aldrig om. Usch vad dryga de var! Cula och Tian bråkade i kopplet och Lattja höll på och rullade runt i snön (klia rygg som jag kallar det). Hehe så kommer aldrig göra om det :P

Eftermiddagen bjöd på två lektioner, försäljning och service och hundsjukvård.

När de var slut så gick jag hem, bytte om och åkte till stallet. Mockade först och sen när jag var klar med det så åkte jag till Bålsta centrum och hämtade ut nya linser och handlade lite ben och ett hundtäcke till Cula. Sen tillbaka till stallet och tog en ridtur, men hade fortfarande lite ont i rumpan sen i måndags :P Så det vart ganska lugn tur och sen var det så jävla kallt så jag ville inte vara ute så länge. Så jag fixade iordning allt och sen for jag hem.

Tog ut hundarna på en kort promenad, gav dom mat och fixade sen lite kvällsmat till mig - varma mackor och te. Har även ätit upp det lilla godiset jag hade kvar, mums!

Nu har jag fastnat i sängen ett tag, ska ta ut hundarna igen om ett tag och sen ta en dusch :)


En bild på Vera, hästen jag rider :)

Nu ska jag se filmen på kanal 11 och bara slappa!
See ya!


Dagen

Dagen började inte särskilt bra, var bra nära på att döda katten i morse av ren ilska! För jag vaknade av ett stort BRAK. Då är det katten som vält ner mina tre högtalare till datorn i golvet, vart bara irriterad över det hela. Men sen när jag ställt upp dom igen så vältar hon två av dom igen, och då gick det inte att hålla sig lugn längre! Så jag skriker lite på henne att nu får hon allt ge sig. Sen så springer hon runt vid högtalarna igen och med sin pingla som pinglar hela tiden, så det slutar med att jag stänger in henne i hundarnas bur ^^ Så då lyckades jag ÄNTLIGEN somna om :P

Hehe så det var nära att jag vart av med katten då. Men funderar faktis på att placera om henne, för hon trivs inte att bara vara på mitt rum. Och sen när jag flyttat så måste hon ändå vara innekatt, och hon vill ju både ock, både vara inne och ute. Så jag har börjat fundera på vad jag ska göra!

Annars har jag och Dessi klippt och klistrat lite till inlämningsuppgiften i morgon, hehe var länge sen jag gjorde det så det väckte lite goa minnen :) Men nu är det klart! Ska bara skriva lite text och skicka till henne.

Har även varit och storhandlat mat, så nu har jag så jag klarar mig ett tag! Har planerat lite gott till helgen, så det ser jag framemot :) Så det är bara att höra av sig om ni vill ha mat eller fika, jag kommer fixa både ock ;)

Ser framemot morgondagen då Dessi skulle bjuda på lunch, spännande att se vad hon bjuder på får gott! Har även skickat iväg ett mejl till stället där jag hoppas att jag får praktisera, hade varit grymt kul och lärorikt iaf! Nej nu ska jag göra lite nytta, plugga kanske ;) Ut med hundarna på deras kvällsrunda sen blir det soffan med godiset jag köpt idag, mums!

Förresten Dessi, svar på din kommentar: Det blir nog förhoppningsvis Wallmans nästa år med! Och då ska jag sitta i publiken hade jag tänkt så då får du absolut hänga på! :)

See ya!


Helgen!

Ja nu tänkte jag att jag skulle uppdatera vad som hänt i helgen, har inte orkat eller haft tid förän nu.

Fredagen har jag skrivit om lite redan. Duschade och gjorde mig vacker ;) På kvällen var det som sagt Wallmans, eller Venjans salonger som vi säger. Det var en trevlig kväll! Hehe jag gjorde bort mig lite när jag skulle sjunga då jag var lite sen och de började köra igång låten utan mig, men de stoppade det som tur var så jag hann vara med :) Våran dans som vi servisen skulle göra gick riktigt bra och såg väldigt läckert ut med våran utstyrsel!


Sandra, jag och Sven. Tyckte jag lyckades ganska bra att bli vacker ^^

Jag och Emilia


Nästan alla vi som serverad, bara Ingela som saknas.

Lördagen så tog jag en sparktur med Lattja, Cula och Svea, och oj vad det gick! Jag stod mest och bromsade än sparkade :P Men hundarna tyckte det var kul! Sveavar ganska trött när vi kom hem och däckade totalt. Jag tog även en dusch idag med och gjorde mig vacker ;) Och lördagen var sista föreställningskvällen och det innebär efterfest på kvällen, så jag var gaaanska taggad inför den! Den här kvällen gick mycket bättre och allt flöt på väldigt bra! När allt var klart så var det att byta om till festblåsan och dricka första cidern, vi fick även äta av maten idag och fy sjutton vad gott det var!! Kvällen gick fort och det var väldigt kul. Kom i säng närmare halv 6.

De som uppträde var riktigt duktiga som vanligt! Många bra och roliga nummer :)

Fick även höra två saker på lördagen. :) Den ena var att jag har väldigt vackra ögon, Sassa som sa det till mig, alltid kul att höra! Jag har själv tyckt det, om man nu får skryta lite ;) Sen så var det en tjej där som jag jobbade med i Sälen för 2 år sen ungefär, och hon tyckte att jag hade blivit mager - gått ner i vikt. Vart lite paff när hon sa det, för själv tycker jag väl inte att jag gått ner något, men det är väl enklare för en utifrån att se det vad vet jag.


Erika, Sandra, jag och Ida diggar till musiken :)


Servisens dans, bjuder på den fast jag ser ut som jag vet inte vad :P


Mamma, Lina, Moster och jag som kör Rytmen av ett regn :)

Söndagen var som ni förstår ganska seg, men inte för att jag druckit för mycket, utan för att det hade varit två hektiska kvällar och för lite sömn. Men det kostar som sagt att ligga på topp! Var och städade idag efter två kvällar. Så det tog ett tag. Och jag orkade aldrig smaka på efterrätten igår som serverades, men idag gjorde jag det! Och guuud vilken fantastisk cheescake det var! Tog 3 små platsskålar med den, mmm :P 
Jag var även bort till Pontus idag så han bytte mina bilbälten som Cula smakat på. Så nu är dom hela ^^ Sen vart det filmkväll och lite mys med Sassa, lika trevligt som alltid! Tog även lite bilder på hennes lilla krabat Melvin, men orkar inte lägga ut några bilder på han nu, gör det en annan dag :)

Måndag så gick jag upp tidigt för att åka till Mora på bilbesiktning 7.40. Och den gick inte igenom, men det var mycket mindre fel än vad jag trodde! :D Och de två 2orna som var är relativit enkla och billiga att fixa, så det var perfekt! Sen vart det en tur på ungdomsmotagningen innan fortsatt resa mot Bro. Stannade till på Biltema i Borlänge för att köpa nya vindrutetorkare, och det var välbehövligt vill jag lova! Sen så skulle jag vara duktig och sätta dit dom själv, och det gick efter mycket om och men, men jag klarade det själv så då var jag nöjd ;) Jag är ingen höjdare på det här med bilar :P
For vidare och nästa stopp vart i Hedemora för att handla lite färdkost på gyllne måsen, gott var det.

Kom fram till Bro till 1 och åkte 7 från Venjan, vart en lång dag! Så jag var ganska trött när jag kom fram. Men det var bara att ta ut hundarna, vila lite och sen gå till skolan. Efter skolan kom Dessi hit och vi fixade på våra fiina skyltfönster till lektionen på onsdag. Jag åt lite lätt middag och åkte sen till stallet där jag mockade och sen red en sväng i ridhuset på Vera. Var väldigt kul! Och på onsdag blir det nog en ridtur till :)

Nu har jag äntligen tagit kvällen, druckit lite te och ätit varma mackor. Är helt färdig, men det har varit en roligt helg! Ska snart ta en dusch tänkte jag, ska bara vila lite till ;)

Är säkert något jag missat att skirva, men kommer inte på det nu... Får duga så där!
See ya! :)


Hemma i Venjan!

Ja då var man hemma i Venjan igen, kom igår ikväll men orkade inte skriva något då.

Gårdagen var ganska fullspäckad med bilåkning mesta dels. Började med att läraren var hemma med sjukt barn så morgonens lektion vart intsälld, skönt tyckte jag :P Sen åkte jag till Segersta och hade en dejt med Maria, och det var lika trevligt som vanligt! Det ska bli av oftare nu ;)
Vidare till Enköping och fika med Ida, länge sen sist och det var väldigt trevligt! Enköpings bildemontering sen och köpa bälten till bilen. Fullfart efter det till Strömsholm och återbesök.

Återbesöket gick, Lattja var så duktig! Hon låg still och sa inget när de tog blodprov. Vid röntgen höll hon på att somna då hon låg på rygg (hon fick ingen bedövning). Så duktig tjej <3 Och veterinären var jättebra! Hon visade mig bilder från någon dag efter att hon lades in på strömsholm och sen dagens bilder. Och vilket stor skillnad det var! Var väldigt kul att få se skillnaden. Och sen berättade hon om levervärdet, i normala fall på en hund så ligger det mellan 0.6-1.2 (eller nåt sånt). När Lattja kom in hade hennes levervärde legat på 29! Kraftigt förhöjt. Men efter första återbesöket hade det legat på 3 och nu låg det på det normala. Så det hela resulterade ia att det var sista återbesöket för Lattja! Sååå skönt! :)

Sen när vi kom hem till Venjan, 3 timmar senare, så firade Lattja det hela med att smita ;) Men hon kom tillbaka efter en halvtimme. Sassa var här med Melvin när jag kom, var väldigt trevligt.

Idag har jag inte gjort så mycket, tagit en promenad med Sandra, hundarna och lilla Adam i vagnen. Men jag har lärt mig efter idag att det inte går att ha Lattja lös längre, hon smet nämligen idag med :P Så nu blir det koppel! Ska se om jag kanske tar en sparktur med henne sen så hon får ut och springa av sig lite.

Nu blir det nog en film, ladda lite inför wallmans ikväll! Ska bli kul! :D Bilden i headern till vänster, är från när jag, Ida och Linda satt i publiken för några år sen. Faan vad kul det var! Det jag kommer ihåg iaf ;) Men nästa år ska jag, Sandra och Sassa + våra killar sitta i publiken! Har vi planerat ;)
See yaa later!

Fullspäckad dag!

Ja idag har jag haft fullt upp idag, och det har ju varit skönt. Kul att det rullar på lite iaf och att jag har lite för mig och inte bara sitter framför datorn!

Dagen började med att det knackar på dörren halv 9 då jag fortfarande ligger i sängen :P Så jag ber dom vänta och sen sätter jag på mig morgonrocken och i med apparaten (kan ju vara bra att höra något ;)). Det var hantverkaren som var här och kikade på läckan. Så nu har dom nog fixat det! Hoppas jag iaf :P

Sen kom Desie, så jag åt lite frukost och sen tog vi en promenad med våra olydiga unghundar Cula och Spirit. Och när vi gått hälften av vägen ungefär så får vi se en räv som springer på åkern. Klockan är närmare 10 och solen skiner ute, har aldrig förr sett en räv ute så där springandes på en åker mitt på dan. Den gjorde att rävhopp, tyvärr fick jag ju aldrig chansen att ta kort på när den gjorde det där hoppet...


Fina Cula

Vackra Spirit

Väldigt fin ;)

Spirit

Hundarna skötte sig bra. Och när vi gick förbi hundstallet i skolan så satte Desie in Spirit där. Och när vi kom till mig så bytte jag hund, satte in Culan i buren och tog ut Lattja. Så då var det Lattja, Spirit och Tian som fick följa med på promenad. Vi gick samma vända med dom som med Cula och Spirit. Och när vi kommer till samma ställe som sist så är räven och springer på åkern igen! Den här gången försöker jag ta lite kort, lite svårt att få fina bilder när det var väldigt långt avstånd. Jag har ju inget monster objektiv :P Men det går ju att zooma in bilden efteråt. Det var en fin räv! Vart väldigt sugen på att hämta bössan och smälla av ett skott, men det blev inget med det.


Här är han, det var bilder från andra vändan

Närbild på Mickel

Den satte sig även ner, men den bilden vart tyvärr lite suddig..

Vi gjorde samma visa dennna gång med, satte in Diego i hundstallet när vi gick förbi. Sen gick vi hem till mig och åt lunch och sen till skolan. Var underbart väder så det var absolut att värt att gå 1timmes rundan två ggr.


Diego bus

Fina Diego

Kramkalas mellan Lattja och Diego :)

Diego svalkar sig lite

Tian, en fin plott

Fina Tian, gillar den plotten!

Räven vi såg gjorde inte jaktbegäret bättre, redan igår kväll på kvällsrundan så kände jag att det hade varit kul att passa räv! Perfekt väder ju... Men svårt när jag bor på skolan, är nog inte så uppskattat om jag skjuter iväg ett skott mitt i natten :P Får försöka ta igen det sen! Finns ju inga trevligare (förutom jakt med hund) än att sitta och passa räv och man ser räven komma smygandes och hur den börjar äta på maten man slängt ut. När man sedan skjuter ett skott och räven blir kvar på plats då är kvällen gjord. Extra roligt är det om man sitter uppe lite längre och det sedan kommer en till räv till åteln!

Och dagens väder gjorde att jag kände att jag hade velat sitta på en sjö med lite angeldon uppställda runt omkring. Ha hundarna med och låta dom springa runt. Sitta där i en stol, med solglasögonen på och en cider i handen och bara steka/njuta. Och sen springa när det nappar och dra upp en fin gädda ^^ Hade varit fullkomligt underbart! Åka lite skoter också såklart! Hinner nog tyvärr inte med det nu i helgen heller när jag är hem... Men hade vart fantastiskt om jag hade gjort det! Kanske ska försöka ta mig tid till det :) Det är ju iofs trevligt att sitta i en stol med ett pimpelspö i handen med!


Jag och Lattja, riktiga stekare ^^

Drömma kan man ju iaf ^^


Fiske förra året. Stackars Alice vart förföljd av en pedofil :P

Efter skolans slut så gick jag hem och slängde ut hundarna i bilen och for till stallet, var min tur att mocka. Sen när det var klart for jag till Bålsta Zoo och köpte kattmat, vidare till centrum då jag hade tid hos Din syn kl 18. Sista återbesöket om linserna. Lite shopping efter det, vart ett par leggings, en topp och 3 par trosor. Sist men inte minst handlade jag lite mat :) Sen hem ge hundarna och katten mat, fixa lite mat till mig och sen slappa lite i sängen. Ska snart ta en kvällspromenad med hundarna och sen blir det att packa inför helgen. En fullspäckad dag som sagt :)

Så där! Då vart det mycket bilder från dagen, alltid lika trevligt!
See ya later!


Tankspridd?

Ja idag har jag känt mig väldigt tankspridd hela dagen, har haft väldigt svårt att koncentrera mig och tankarna har varit på annat håll hela dagen... Får hoppas att det blir bättre till imorgon!

Hade behövt plugga men har som sagt svårt att koncentrera mig på uppgiften, får försöka ta till all koncentration till att bli klar med mitt arbete så kan tankarna vandra på annat håll sen ^^ Men det är inte så lätt att bara släppa det! Ska försöka iaf, göra mitt bästa.

Imorgon kommer äntligen mina pengar från csn! Så då ska det åkas och handlas mat, börjar eka tomt på min hylla i kylskåpet nu :P Tur jag har smörgåsar i frysen! Och lite annat gott med för den delen.

Har även hållt på och övat och övat till helgen. Ska bli kul! Men samtidigt hade det varit skönt att vara kvar i Bro med, men men.  Hehe skriver kanske samma sak om och om igen nu i bloggen, vet faktis inte. Skriver bara det som kommer och då kan det bli samma sak :P

Satt förresten här förr idag och kikade på gamla kort, och Alice var ju bara sååå söt när hon var liten! Tvivlar på att det finns något gulligare än en grandisvalp ^^ Kom ju även ihåg att Alice visst är en lite jakthund! Hon hade ju ståndskall på älg när hon var endast 8mån gammal! Det ni ;) Iofs stod hon nästan 100m ifrån älgarna och skällde, men hon skällde iaf ;)


Titta min älghund! ;)

Även en fin bild på Brallan då hon hade öronen som hon skulle! ;)

Såå sööt! Det är hon fortfarande ;)

Hittade även en gullig bild på Lego och Lattja, saknar den killen ibland!

Lego och Lattja. Lite roliga scarfar då det står att Min matte är singel på Lattjas, och på Legos står det Husses älskling de är mina hundar båda två ;)

Cooling!

Jag ska fortsätta lyssna på lite bra musik och njuta innan jag tar tag i skolarbetet. Skriver säkert mer sen!
See ya later!


Typiskt..

Ja rent utsagt typsikt, när jag väl bestämt mig för att jag skulle stanna kvar och började se framemot att få stanna kvar. Så blir jakten inställd. Typsikt!
Men det ska bli kul att åka hem med, och vara med på Wallmans. Har tränat på sången jag ska vara med och sjunga i och sen har jag övat på linedansen. Så det ska nog gå bra! Och på lördag blir det paaartyyy! Ska bli riktigt skoj! Och Sassa kommer, så då får jag träffa henne, var ett tag sen nu ^^

Har ju även bilbesiktning på måndag och ska öven på ett annat ärende. Håll tummarna för att det inte blir allt för mycket fel på min pärla!

Nej ska bli kul att träffa Sassa och prata lite om allt som hänt på senaste och reda ut lite saker. Få se vad som händer med allt ^^

Har även möblerat om lite på rummet nu ikväll, då det ev ska komma en hantverkare och kika på min vattenläcka. Så då var jag tvungen att flytta på lite saker ifall han skulle få lov att börja riva redan nu. Så spännande att se när jag kommer hem från skolan imorgon om väggarna och taket är rivet :P Få se var jag ska bo då!

Nej nu ska jag fixa lite, hade egentligen behövt duscha tror jag men orkar icke. Får göra det imorgon efter skolan istället :) Ska göra mig så fin så jag ska raka benen till helgen, det ni! Haha ;)

Hörs vänner!
Kram


Funderar på helgen

Ja det är ju tänkt att jag ska hem och hjälpa till med Venjans Salonger (som Wallmans salonger). Jag ska servera, vara med och sjunga ett nummer och även dansa linedance i ett nummer.
Men det är även tackjakt för jakten vi var på i lördags, och då får vi skjuta själva. Det är ju mer lockande att jaga än åka hem! Plus att det kanske skulle bli middag och sånt efter jakten, och det är ju alltid trevligt. Så jag har skitsvårt att bestämma mig hur jag ska göra!! Har funderat större delen av natten och nu på morgonen hur jag ska göra.
Jag vet ju inte hur uppskattat det blir om jag säger att jag inte kan, men de skulle förstå bara jag säger till i tid! :)
En annan sak som tar emot är att jag har ju bokat tid för bilbesiktning nästa måndag i mora, ska även på en annan sak i mora då. Så det är också en svår del i det hela... Hmm måste fundera på hur jag ska göra!

Jag försöker även att plugga det sista nu, men mina tankar dras åt ett annat håll hela tiden så det är svårt :P Ska snart åka iväg till stallet och fixa där. Men tänkte vänta tills de kommer och ska kika på mina fina vattenläckor. Sen tänkte jag nog fara iväg och fixa den sista läxan sen. Kanske kan tänka bättre då om jag har tur!

På torsdag är det även dags för Lattjas återbesök hos vet, förhoppningsvis det sista! Få se vad de säger, jag hoppas på bra nyheter.

Nej ska ta och fortsätta fundera lite och så ska jag nog gå bort till skolan om en liten stund och prata lite med dom ang lägenheten. Så jag har lite för mig iaf!

En annan glad nyhet är att jag har pratat med csn idag och nu fick jag reda på vad felet var. De hade skrivit fel slutdatum på lappen när jag fick den, så då hade skolan ändrat det datumet och då hade lappen blivit stoppad. Men nu har jag med hjälp av en snäll handläggare fixat det! Så pengarna kommer in på kontot på onsdag! Bara en vecka senare än det var tänkt :P Då ska det handlas mat, börjar bli lite tomt här hemma nu i kylskåpet och skafferiet på bra matvaror, så de pengarna kommer behövas! :)

Ja men nu ska jag fortsätta med mitt tänkande! ^^
See ya!


Dripp dropp

Ja så låter det i mitt rum nu. Det töar och regnar ute och eftersom jag har problem med vattenläckage på rummet så vart det extra fart på läckorna nu. Jippie! I garderoben droppar det inte, utan det rinner! Skulle ta en långpromenad med hundarna, men jag skippade det. Och tur var väl det för när jag kom tillbaka så var skålen som jag ställt dit full! Det var t.om. min största platsbunke jag har. Så nu blir det till att hålla sig på rummet och tömma skålen med jämna mellan rum. Så det är det jag kommer syssla med idag.

Ska nog se en film, finns inget att se på tv. Just nu lyssnar jag på musik och drömmer mig bort ^^ Hehe mycket drömmande nu för tiden och tänkande på annat. Undra vad det beror på? ;)

Nej skriver säkert nå mer senare, skönt att få skriva av sig lite grann. Men jag kommer inte skriva de "djupaste" sakerna, det känns lite för osäkert att skriva det här när jag inte vet hur det blir. Ska försöka plugga lite också! Så jag blir kvar med de sista uppgifterna, är två stycken kvar.

Kramkram

Hmm..

Börjar lessna ur på alla "vargkramare". Varför står det varje gång efter vargjakten att jägarna är blodtörstiga barbarer som har masaker i skogarna på vargar? Det är väl klart att vargarna skjuts fort om det är många jägare som jagar. Men titta bara på hur många älgar som skjuts första dagen på älgjakten, men inte har vi masaker då.

Nej tycker att det börjar spåra ur helt! Läste i en artikel för någon dag sen där det stod att vargarna inte alls var största hotet mot hunden i ett vargrevir. Men vi fick höra från en från jägarförbundet för några månader sen att så visst är fallet! Att i ett vargrevir så är vargen det största hotet mot våra jakthundar. Men då tycker dom ju att man inte ska släppa hundarna i ett vargrevir, men det försöker man ju inte göra, vi kan ju inte ro för vart viltet tar vägen när vi jagar.

Löshundjakten är en tradition, hemskt att vargen ska få förstöra det. Och i och med att vi slutar jagar så kommer ju våra inhemska raser dö ut. Ingen kommer vilja köpa en jämthund eller drever för att i rädsla få hunden tagen. Och då kommer ingen köpa såna valpar, för det är inga hundar man köper och har enbart till sällskap. Nej det är hemskt tycker jag... Jag älskar att jaga, känslan att smyga in på ett ståndskall är underbar. Finns inge bättre! Jag är inte rädd för att vistas i skog och mark, utan rädslan är att om jag släpper min hund kommer jag då få hem henne igen? Hemskt att det ska behöva vara så...

Visst folk säger att det är hunden som ibland söker upp vargen, men de gånger som vargarna gått in på ett ståndskall eller ett drev och tagit hunden då? Då kan man inte skylla på att det är jakthundens fel att de blir tagna.

Jag står starkt för att jag tycker att det behövs skjutas fler vargar (helst alihopa). Det var bättre för några år sen då vargarna fanns men man märkte inte av dom. Våra förfäder utrotade vargen av en anledning, varför ska vi då ha in den i våra skogar igen?? Nej de kan finnas på skansen och kolmården, där kan folk åka och klappa på dom och mysa med dom. Så slipper vi jägare ha dom i våra skogar.

Det kommer gå så långt att ett barn kommer bli taget innan folk börjar inse att vargen inte är ett gulligt djur som finns i våra skogar. För det är ju vårat fel att vi får våra hundar tagna, då vi släpper dom. Nej helt sjukt är det!

Men jag vet att det är många som inte kommer förstå det jag skriver, men det är min åsikt och ni får tycka vad ni vill jag bryr mig inte. Jag tycker så här, och respekterar ni inte det så är det erat problem!

Avslutar med några fina bilder!! Som jag fått av en kompis. Det här är en av vargarna som vart påkörda av inlandsbanan förra året. Hoppas på att det blir samma visa i år igen!




Nej nu ska jag ta ut mina hundar och sen försöka plugga lite!
Hörs!


Jakt!

ja idag har jag och Lattja jagat för första gången sedan hon vart påkörd. Vi skulle faktis jaga där hon vart påkörd, på praktikplatsen. Och jag kan väl säga att det var helt underbart att få komma ut och jaga igen! Och framförallt där, älskar "gänget" som jag jagar med. De är så trevliga, roliga och snälla!

Jag lyckades tom komma upp i tid i morse! Hehe fick tom lov att köra extra sakta och fördriva tiden lite hemma för att inte komma fram för tidigt! Var där 6.45 och det skulle bjudas på frukost 7.15. Så jag vart bara en halvtimme tidig.

Första drevet gick jag utan hund, och jag fick då se 6 älgar. Så många har jag aldrig sett samtidigt någongång, var väldigt kul! Fast innan vi gick ut i drevet, så parkerad vi bredvid deras hjorthägn. Och där vi parkerade stod alla hjortar! Var nog iaf minst 60st, har aldrig sett så många samtidigt :P Nog för att dom var i hägn, men det behöver ju inte betyda att man ser dom iaf.
Andra drevet så fick jag låna en hund av Mathias, men den hunden ville inte gå med mig. Så fort som jag släppte han så sprand han till husse, så då gick jag där utan hund iaf. En gris vart det skjuten i detta drev, och det var dagens enda vilt.
Tredje och sista drevet så skulle då äntligen Lattja äntligen få jaga! Och jag kan ju säga att hon var taggad! Redan när vi kom till praktik platsen på morgonen så vistte hon vad som stod på spel, så hon bara väntade på sin tur. Så jag och Bosse gick tillsammans, vi gick in en liten bit där vi skulle gå och sen släppte vi hundarna (Bosse har en karelartik). Och jag har nog aldrig sett Lattja så pigg iväg, hon stack som ett skott! Hon och karelartiken for iväg direkt och var borta en bra lång stund. Det visade sig efteråt att Lattja och karelarn hade jagat en gris förbi en passkytt. Så det var ett roligt besked att hon jagade gris! Längtar till hösten då snön är borta och man kan jaga på ordentligt igen!

Det var rätt mycket snö på sina håll i skogen, mest där det var öppet. Hehe så nu är jag ganska trött i benen! Så jag har då fått motionera lite idag, men det var absolut värt det! Få se när det blir jakt härnäst. Har även jagat med linser för första gången, och det var underbart. Kommer alltid ha det härdanefter ;)

Nu har jag krupit upp i sängen, har Lattja bredvid mig och katten i knät. Kikar på polisskolan och äter popcorn. Men hade heller velat vara på annat håll ikväll, får blir en annan kväll kanske ^^ Tråkigt att sitta här lite själv, ja för jag är ju inte helt själv har ju mina djur. Men men, som sagt får väl bli en annan gång kanske.

Så det var om dagens jakt.



    
Avslutar med några bilder från förra gångens jakt då det sköts en galt på otroliga 180kg!! Den var stor vill jag lova :) Sista bilden så är det galten till vänster och en liten pinntjur (älg) till höger. Lite roig jämförelse.

Vi hörs! Ska ta och se polisskolan som jag hade tänkt :P
Kramkram


Utseende

Ja jag har ju ändrat utseendet på bloggen lite också, så det passar in lite bättre i årstiden och sen för att jag är mörkhårig igen :)

:(

Blir så fruktansvärt less på vad det ska krångla med pengar åt mig.... Lämnade in mitt papper till csn till skolan i måndags, så de ska ha skickat iväg den då med posten, alternativit senast tisdag. Men ändå har de inte fått mitt papper. Angelicas har dom fått in och hon lämnade in sin på tisdag. Jag som hade behövt mina pengar idag, men kommer nog inte få dom i slutet på nästa vecka.... Bara jag får dom innan torsdag för då ska jag till veterinären med Lattja.
Och inte vill jag behöva låna mer pengar av mamma och pappa heller, har ju redan lånat så mycket. Avskyr det här!

Hehe tänk vad fort allt kan ändras, igår var jag på jättebra humör, men idag känner jag mig lite halvt deppig bara pga pengar. Sjukt vad mycke de ska styra ens liv. Jag som hade lagt upp planer för idag, men de sprack ju.

Så här blir det nästan jämt, när allt börjar gå bra så blir det ett bakslag. Aldrig kan det gå som jag vill.. Varför skulle det vara just min lapp som kommit bort, varför kunde det inte vara någon annans. Så typiskt. Har funderat på vad jag gjort för fel för att ha förtjänat att det blivit så här... Kan inte komma på något, men något måste jag nästan gjort.

Nu ska jag ta en promenad med hundarna få se om jag kan få tänka på något annat.

Tränat och har jaktabbstinens!

Ja idag har vi haft hundträning på schemat i skolan, och Cula var väldigt duktig! Ska försöka träna lite till, få se om det kanske inte blir en start i lydnaden snart ;) Vi körde metallapporten idag för första gången, och det var inga problem, hon hämtade den direkt och kom med den till mig. Sen fick hon lära sig ett nytt trick, hoppa upp på en stol och sen sätta armbågarna på ryggstödet. Hon tyckte det var väldigt kul att träna idag (inte så konstigt kanske då det var ett tag sen vi tränade sist) och lärde sig det tricket väldigt fort. Men hon sov nog gott sen kan jag lova efter nästan 2timmar intensiv träning :)

Sen har jag hållt på och kikat på jaktfilmer på lite olika hemsidor och valpar. Hehe man får inte så liiite jaktabbstinens när man kikar på filmerna! Och inte nog med det så vill jag ha fler jakthundar! Vill ha en av varje sort ;) Stövare, Öst lajka, grythund och en halvstövare (har jag haft men vill ha en till!). Kanske även en plott. Jämthund har jag ju redan, vill ha lite andra hundar med! Tänk om man kunde vinna lite money så man hade kunnat skaffa sig de raserna som man ville ha och sen bara jaga och träna hund bäst man ville, hade varit perfekt :)
Men man får ju inte alltid som man vill :P Det jag helst vill jaga är rovvilt (räv, grävling, lodjur och björn), gris och älg. Gillar även rådjursjakten väldigt starkt, men det andra slår nog över lite mer iaf. Längtar tills Lattja är frisk! Har även tingat mig en valp till våren, få se om det blir någon ;)


Min gigantisk stooora gris som jag sköt i nov 2010, min första men absolut inte den sista! Den jakten var nog fanimej den roligaste jakten jag någonsin varit på! Lattja skällde gris för första gången och jag fick skjuta en :)

Har även hållt på och pratat i skolan idag om vart vi ska praktiser härnäst, och förhoppningsvis ska jag vara på Mamima! Jag håller tummarna för att det blir så, ska bli väldigt spännande! För er som undrar så har de grishägns träning för hundar, man kan åka dit med sin hund för att se hur den fungerar på gris. Hehe jag har fastnat helt för grisjakten! Hoppas på att få chansen att följa med på lodjursjakt när den drar igång, då har jag ju ändå lov. Ska bara försöka ut och skjutträna lite mer i år inför nästa jaktsäsong, så jag slipper vara så jävla skotträdd. Kan ju vara bra om jag lyckas få ihjäl viltet ;)

Jag ska nog pröva ett nytt foder till hundarna också, alla mina 3 hundar har väldigt svårt att hålla hull så nu ska vi försöka pröva ett färskfoder få se om det fungerar bättre. Det är t.o.m billigare än vad torrfodret jag har nu. Jag ska testa iaf få se vad det blir! Det är fodax jag funderar på.

Det har varit en del som inte har gått min väg nu några dagar, men jag mår väldigt bra just nu iaf, känner mig nog lycklig! Tänker på framtiden och vad den har att erbjuda, dagens lyckade träning och jaktfilmerna jag kikade på är en stor bidragande orsak med :) Sandra spådde ju mitt 2011 här för snart en vecka sedan, och mitt år såg väldigt spännande och trevligt ut. Fick även lite saker jag ska tänka på. Det här kommer bli ett bra år, det känns verkligen så!

Nej nu ska jag fortsätta och njuta av den här lyckliga stunden jag har just nu ^^
Kramkram


Mitt 2011 med hundarna

Ja jag tänkte skriva upp det målet jag har med iaf Cula för 2011.
Godkänt BH-prov
1pris lydnadsklass 1
Startat agility
Starta IPO1
Upplfyttad till lägreklass spår

Hehe det är lite tävlingar som jag hoppas kunna fixa! Är grymt tävlingssugen nu! Har börjat kika på lite tävlingar och hittat några tänkbara :) Vi ska försöka uppnå våra mål jag och Culan, vi ska göra vårat bästa :)

Mitt mål med Alice är att ställa ut henne.
Lattja har jag inga mål på, hon ska bara få lattja och ha det kul :)

Nej nu ska jag ta en dusch och sen sova.
På återseende!

Nyår och bilder på vovvarna

Ja nu har nyårsafton varit och vilken fantastisk kväll det vart! Jag tvivlade faktis på hur det skulle bli då temat för kvällen var pensionär. Men mina tvivel försvann då jag lyckades hitta en tjusig pensionärsklänning, sen behövde man ju inte klä ut sig helt pensionärsaktig. Jag var helt enkelt en modern pensionär ;)

När vi kom dit så vart det en välkomstbål. Sen vart det förrätt, tunbrödsrulle med skagenröra, riktigt mumma :) Varmrätt vart det fläskfilé, potatisgratäng, beasås, timjansås och sallad - behöver jag säga att det var gott? Efterrätt vart det kladdkaka, grädde och hallon :) Riktigt god mat, god dricka (cider för min del) och trevligt sällskap!

Fick lov att gå till Marcus och Vickan en sväng för att hämta lite nässpray, kände att det kan ju vara skönt att andas ordentligt under kvällen. Så där vart jag och Sandra kvar en liten sväng, mycket trevligt att gå dit en sväng. Sandra ramlade lite när vi gick dit och tillbaka, men det tyckte jag var kul ;)

Sen var det dans hela natten lång! Vilken toppen kväll det var!! Tack alla inblandade :) Nu väntar jag bara spänt på bilderna! ;)

Morgonen efter började inte så bra, men jag kom på senare under dagen vad det berodde på, eftersom jag tyckte att jag inte var så full på kvällen. Hehe ska man testa röka så får man skylla sig själv :P

De här två dagarna som varit nu har varit väldigt lugna, bara tagit det lugnt och njutit. Idag har jag varit ut och tagit kort på vovvarna, tänkte lägga upp dom här :) En del finns redan på fb, men lägger upp dom här också.


Fina Svea

Lattja bjuder på dans

Lattja var glad att få springa lös lite :)

Bus

Svea

Svea hoppar

Fina Lattja <3

Vackra Mimmi!

Alice och Cula bråkar

Bus

Busar

Cula

Alice springer med ben

Fina Alice

Flygande grandis

Alice och Cula

Alice är snäll ;)

Cula får ett slag av Alice

Cula blev lite arg ;)

Culan

Alice springer

Cula och Alice

Fina Alice :)

Det var några av dagens bilder! På återseende!
Kram

RSS 2.0