Idag....

har jag jobbat och tycker det har känts bra. Har fått en del gjort på jobber. Tänk om man kunde vara lika effektiv på fritiden som på jobbet :P Behöver diska, har behövt gör det en längre tid. Men har en latmask i mig som inte vill försvinna. Ibland önskar jag att man var tvärtom, men det är skönare att kunna koppla av när man vill än att tvinga sig till det. Nej får försöka bli ändring på det, men jag har inte riktigt viljan till det och då går det inte.

Ska nog bli ordning på mitt liv med, förr eller senare :) Har pratat med chefen idag och frågat om ledigt på onsdag. Skönt att ha en dag ledig om jag ska orka jobba resterande dagar! Få se vad jag ska hitta på då. Har ev funderat på att åka till moster och hälsa på. Ska få en video av dom + lite filmer :) Men få se om de ens är hemma, hon ska ju få barn vilken dag som helst! Såå spännande! :)

Annars så blir det nog en lugn dag här, eller om det kanske blir en tur till västerås el stockholm :) Det lär märkas vad som händer. Synd det är såå långt hem, annars hade jag nog åkt fram och tillbaka över dagen :) Men får väl lov att hålla mig till jul. Hade varit kul att jaga lite å! Så mycket man vill men så lite tid!

Här har vi min lill namnlösa kisse. Har funderat på många namn, det som jag kallar henne nu är Miss Li som sångerskan :P Fast det låter mer Müsli :P

Titta så gosigt Alice och Miss Li har det i soffan :)

De tar upp en hel tre sitts soffa, tur Miss Li får plats iaf :P Men söta är dom!


Har släpptut Caspar idag för första gången, få se om han kommer tillbaka eller inte. Han har då ett fint reflexhalsband på sig så han syns lite i mörkret. Det är det här det hänger på om han ska få stanna eller inte. Kommer han tillbaka själv så får han stanna :) Om inte så får vi se då.

Jaja ska snart ner och jobba lite.
Hej så länge!


Adventsmyyyysss

Nu har jag och Alice adventsmys i soffan med cider, levande ljus och en doft av kanel och nejlika från min aromlampa :) Så nu luktar det jul i lägenheten :) Myspys :) Har varit en lugn dag idag. Lattja och Alice smet på eftermiddagen, eller Lattja smet och Alice hängde på. Alice var tillbaka efter 15-20min Lattja kom efter 1½ timme ungefär. Men då har hon fått springa av sig idag iaf :)

Så här mysigt har vi det ikväll i min lägenhet :)


Mitt tv-rums bord. Var duktig och plockade ihop så nu ser det fint ut :P

Min fina jämthundstavla

Så här ser mina olika ljuslyktor ut. Den till höger köpte jag igår och vänster för ett tag sen.
   

Så här mysigt har jag det en söndagkväll som denna :) Väldigt gött å bara mysa. Ska ner nu och släppa in alla hundar för kväll. Ska väl göra ett tappert försök att gå och lägga mig i tid ikväll :P

Kramkram

Svårt....

Jag har väldigt svårt för att trösta folk, skriva saker som tröstar... Har en kompis som inte mår så bra nu, önskar att den kunde göra det! Mina vänner betyder allt för mig och jag vill ha kvar alla i livet så länge som möjligt. Det är hemskt svårt att veta vad man ska säga som hjälper.... Jag har själv gått i självmordstankar, men det är länge sen. Men jag skulle tro att de flesta har haft de tankarna.

Men nu mår jag bra! :) Livet känns bra, jag har vänner och en familj som bryr sig om mig. Jag har ett jobb jag trivs med och underbara djur som gör mitt liv fulländat. :) Visst har jag saker som jag inte trivs med, med mig själv. Men det går att fixa bara jag lägger manken till :)

Det gäller att se det positiva i livet och tänka på det! Inte gå och grubbla på allt det negativa man har i livet. Har man väl hamnat i de tankarna är det svårt att ta sig ur, men man fixar det! :)


En underbar bild som utstrålar lugn! Tycker jag iaf :) Nu ska jag fixa middag, för Jonte tjatar på mig att äta så jag ska väl göra det :)

Kramkram alla vänner!

Mina föräldrar

När jag jobbar så går jag oftast och tänker väldigt mycket på allt och ingenting. Och idag gick jag och tänkte på vilka underbara föräldrar jag har! :) Visst har vi haft våra duster, men när man hör hur andra har det med sina föräldrar så inser man hur underbara ens egna föräldrar är. Det är nog tack vare våra föräldrar som jag och Sandra har varit så lugna med drickandet. Eftersom de inte har varit sååå anti mot det. De är väl två av få föräldrar som kommer ihåg sin ungdom och hur de var då :P Och inte fostrat sina barn efter deras misstag och sånt de varit med om. För man måste lära sig av sina egna misstag. Och saker som är förbjudna blir genast mer intressanta.


Våran mor och far. Mamma gillar inte den här bilden men jag tycker om den :)

Så till mina föräldrar vill jag bara säga, Älskar er! Och jag är glad över att ha haft er som mina föräldrar.

Jag älskar att prata i telefon med pappa, för när jag pratar med mamma så känns det ibland som att hon inte vill prata med mig. Så känner jag inte med pappa :) Han låter glad när jag pratar med och han kan prata en stund i telefonen :) Nej jag älskar mina föräldrar, bara det att jag är dålig på att säga det till dom...

Nej får skriva mer sen... Kram


Boring...

Jag har tråkigt... Alla mina vänner har svikit mig på msn, de har väl bättre saker för sig en lördagkväll som denna. Bara jag som är fast här. Jag trivs bra med mitt jobb, men det som är jobbigt med jobbet är att jag är fast här. Jobbar helger.... Men det är ett jobb och jag får jobba med det bästa jag vet, hundar :) Blir nog lugnare sen när jaktsäsongen är över, lättare att få ledigt då. Tur jag har mina älskade djur! Annars hade jag nog inte stått ut :P

Drack den där xidern iaf, smaken var mistle-orange. Lindas kommentar var; mistel då får man pussas :P Jag får la pussa på min hundar när jag inte har någon annan att pussa på ;) Haha har faktist blivit medlem i match.com, få se om det ger nå. Men jag tvivlar. Roligt att pröva iaf :P

Jag längtar till jul! Då jag ska få lite julledigt :) Jobbar mellandagarna, men då kanske Linda kommer förbi och vi ska hitta på nå skojsigt :) Har även fått ledigt över jul och nyår, väldigt skönt! Hem och jaga lite. Skjuta av sig lite ;)

Ska kika lite mer på tv nu, få se om det finns nå roligt att titta på :)

Kramkram

Shopping!

Idag har jag och hundarna varit till Västerås och shoppat :) Det var kul! Träffade Mona också, det var trevligt. Lär bli fler gånger. :)

Först var vi på systemet, hittade en ny xider som jag var tvungen för att köpa och smaka :) Vart några andra cider med. Sen gick vi vidare till apoteket och köpa avmaskningsmedel till hundarna och katterna. Så nu ska det bli en avmaskningsrunda till alla hundar! :P

Sen åkte vi till djurmagazinet, anledningen till varför jag först åkte till västerås :) Det var ju kattens dag idag! Så jag har handlat mycket grejer och det gick inte på så farligt mycket :) Jag handlade; en kattlåda med lucka, kattsand och då fick man även 1,5kg torrfoder + 4påsar blötmat lite billigare, ett klösträd, hundschampoo, kattspade, ett reflexhalsband till Caspar, 1kg levergodis, en påse med tuggrullar till hundarna, 2 tuggben och så Fredrik Steens bok :)
För när vi kom dit så var Fredrik Steen där, och Alice fick agera som störningshund åt en hundaggressiv kinesisk nakenhund. Och hon skötte det galant! Min duktiga vovve :)

Hittade även ett jättefint halsband till Alice! Men dyrt! Blir nog en sådan sen när hon växt klart, för hon passade riktigt bra i det! :) Visst var det fint?


Sen var vi på Nisses, typ ÖoB. Och där köpte jag värmeljus och två lyktor att sätta på väggen :)

Sen åkte vi till slutstationen Jula för att leta efter transportbur, men det var lite dyra. Inhandlade en krok iaf, så jag kan sätta upp min boxningssäck någon gång :) Fast jag vet inte hur jag ska få upp den! Någon snäll karl som kan komma och hjälpa mig? ;)

Nej nu blir det en lugn kväll, ska äta lite mat och dricka den där cidern. Ska säga sen om dne var god eller inte.

Byebye so long my friends :)

Nu så!

Nu har jag fixat och trixat med bloggen. Det här kommer vara en blogg som kommer handla mesta dels om mig. Vad som händer i mit liv, mina känslor och allt där till! Tänkte kan vara skönt att ha en blogg att få skriva av sig i om det är något som behövs lättas på hjärtat :)

Har inte så mycket att säga mer än att jag har jobbat idag. Imorgon bär det av till Västerås och till djurmagasinet. Ska köpa lite grejer till katterna, då det är kattensdag :) Blir nog även någit ben till hundarna, så de har något att tugga på.

Ska försöka ägna mig lite tid att skriva i bloggen nu också, nu när jag har gjort en till. Har en annan blogg där jag tänkte skriva om djuren, men det blir nog för krångligt. Kommer nog stå lite om djuren här med eftersom de är det käraste jag har.

Nu ska jag snart sova om jag ska orka upp och jobba imorgon!
Kramar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0