Kallt inne idag

Men det har sin lilla förklaring i att ytterdörren har stått på vid gavel nu på morgonen. Ida måste ha glömt låsa den och så har säkert jämthundarna mannipulerat Alice att öppna den :P Hehe nä Alice ville nog gå ut och så var bara jämthundarna i närheten och stack ut med.
Ja men iaf så kommer mamma in och säger att dörren har stått på vid gavel och inga jämthundar är inne. Jaja tänkte jag, de kommer väl tillbaka snart :P

Och mycke riktigt. Lattja kom in själv, duktig hund :) Och Mimmi var inne hos mormor. För mormor hade sett Mimmi komma springandes efter vägen och gåt ut och ropat "Mimmi kom får du kaka". Funkar lika bra varje gång ;) Morfar körde med den jämt när hon var liten, så fort Mimmi smet eller inte lyssnade på oss så ropade han så :P Så det lärde hon sig fort. Ja alla våra hundar vet vart kakskåpet inne hos mormor finns. De brukar springa dit och sätta sig :) Samma sak hos farmor. Där vet alla också vart "godis"skåpet finns. Såna saker lär de sig snabbt minsan!

Idag blir det en lugn dag. Det snöar ute, börjar bli lite less på snön nu... Tycker det kan bli vår och sen höst :P Okej lite sommar kan det bli med :) Så det blir säkert lite skottning idag och annat fix. Elda och så. Kanske en film :)

Skriver mer senare.
Kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0